Ce nu știai despre logodnica lui Dani Oțil. Ce face Gabriela Prisăcariu pentru a arăta atât de bine

Stan Filon 19.08.2020, 14:40
Ce nu știai despre logodnica lui Dani Oțil. Ce face Gabriela Prisăcariu pentru a arăta atât de bine

Gabriela Prisăcariu este unul dintre cele mai apreciate modele din România, iar popularitatea sa a crescut semnificativ după ce a intrat într-o relație cu vedeta Antenei 1, Dani Oțil. Cei doi au o relație de aproape un an de zile, timp în care frumoasa blondină a fost cerută în căsătorie.

S-a aflat secretul Gabrielei Prisăcariu. De ce arată atât de bine

Gabriela Prisăcariu este frumoasă de pică. Are gene bune, dar face și multă sală pentru a avea corpul invidiat de atâtea femei și admirat de și mai mulți bărbați.

„Am niște gene foarte bune, le moștenesc de la mama mea, așa că să nu vă mai întrebați de ce mi se spune Miss Funduleț. Cu greutatea nu am avut niciodată probleme. Nu mănânc produse fast-food, ci doar ce gătește mama mea: sarmale, ciorbițe, clătite, cozonaci, plăcinte și multe altele.

S-a aflat secretul Gabrielei Prisăcariu. De ce arată atât de bine
S-a aflat secretul Gabrielei Prisăcariu. De ce arată atât de bine

”În liceu, mi-am luat scutire de la ora de sport”

„Sunt singură la părinți și mă răsfață mama. Nu practic sporturi de performanță. În liceu, mi-am luat scutire de la ora de sport, dar de doi ani merg la sala de fitness. Am fost motivată de rezultate după primele pătrățele de pe abdomen. Mă antrenez cu greutăți, alergare, fac abdomene, brațe, fesieri și nu am antrenor.

Îmi place să mă antrenez singură, pentru că îmi cunosc bine corpul și știu ce părți să lucrez. Petrec cam o oră și jumătate la sală și încerc să ajung zilnic”, a declarat Gabriela Prisăcariu, pentru Click!.

Cei doi tineri aveau planuri mari pentru anul acesta, dar toate au fost date peste cap din cauza pandemiei de coronavirus. Doreau să facă nuntă, însă au fost nevoiți să își amâne toate planurile. Singurul plan pe care nu l-a putut da peste cap este înmulțirea familiei, lucru foarte dorit de Dani Oțil.

Prezentatorul emisiunii ”Neața cu Răzvan și Dani” a mărturist într-un interviu acordat Cristinei Stănciulescu că își dorește un copil. „Da. Îmi doresc copii în primul rând. Chiar îmi doresc”, a recunoscut vedeta de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...