Cum au ajuns să arate membrii trupei Gaz pe Foc. Erau la modă în anii 2000 dar acum nu mai știe nimeni de ei. FOTO

Badea Violeta 13.10.2021, 15:19

În urmă cu aproximativ două decenii, Gaz pe Foc se bucura de un succes fabulos. Aproape că nu există persoană care să nu fi fredonat, măcar o dată, versurile melodiei „Adio, visul frumos s-a terminat”. Ulterior, membrii trupei au decis să meargă pe drumuri separate. Iată cum arată acum băieții care puneau pe jar inima oricarei fete.

Ce mai fac membrii trupei Gaz pe Foc

Au trecut mai mult de 20 de ani de când Gaz pe Foc s-a destrămat, dar toate fetele își amintesc de băieții chipeși care făceau parte din această trupă ce s-a bucurat de un succes fantastic. Din păcate, timpul nu iartă pe nimeni, așa că Andrei Roșu, Lucian Viziru și Răzvan Iacob au ajuns de nerecunoscut. Mai mult, niciunl dintre ei nu a rămas în lumea muzicii.

Cei trei băieţi au mers pe drumuri total diferite. De asemenea, unul dintre băieții care au trecut prin trupa Gaz pe Foc, respectiv Alin Lupșa, a fost și la închisoare. Amintim că, la un moment dat, Paul Panait și Dragoș Stănescu au mai făcut parte din această trupă extrem de iubită în România.

Trupa Gaz pe Foc

Lucian Viziru a părăsit definitiv România

Poate cel mai îndrăgit și apreciat component al trupei era Lucian Viziru. Ajuns la 44 de ani, acesta este total schimbat și se pot observa câteva fire de păr albe.

Fostul membru al trupei Gaz pe Foc s-a stabilit în Germania și a devenit antrenor de tenis la propria școală. De asemenea, Lucian Viziru profesează ca avocat. Acesta nu este plecat singur, ci împreună cu soția sa, Ema Daniela. Cei doi se cunosc din liceu și au împreună un băiețel adorbil.

Paul Panait, singurul membru al trupei care și-a continuat cariera muzicală

Paul Panait este singurul care a continuat să facă muzică, dar departe de România. El a plecat în Canada și ar fi lansat aproximativ cinci albume. De asemenea, Paul și-a întâlnit marea iubire și s-a căsătorit în anul 2011. Cei doi au împreună o fetiță, în vârstă de șase ani.

Răzvan Iacob lucrează la Centrul de Gastroenteorologie

Răzvan Iacob a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii Carol Davila. După ce și-a terminat studiile, fostul membru al trupei Gaz pe Foc a devenit asistent universitar.

Ulterior, acesta a absolvit numeroase cursuri postuniversitare în Praga, Ostrava, Berlin, Edinburgh, Geneva, Paris sau Washington şi a semnat mai multe cărţi de specialitate. Acum, Răzvan Iacob a ajuns să lucreze la Centrul de Gastroenteorologie.

Alin Lupșa a făcut închisoare

Din păcate, Alin Lupșa a trecut pe la închisoare. Fostul solist al trupei Gaz pe Foc este medic stomatolog și a fost acuzat de trafic de influență. Acesta a stat un an și trei luni după gratii. Ulterior, el a fost eliberat și s-a reapucat de stomatologie.

Andrei Roșu s-a apucat de sport

După destrămarea trupei Gaz pe Foc, Andrei Roșu și-a descoperit pasiunea pentru sport. Deși mulți ar spune că la 34 de ani este dificil să practici sport, Andrei nu a ținut cont de vârstă și a participat la numeroase maratoane. În urma prestațiilor sale, acesta a cștigat o groază de premii atât naţionale, cât şi internaţionale. Mai mult, Andrei Roșu a urcat şi pe Everest.

Colaj Foto : Carmen Iozan

Urmăriți Impact.ro și pe