Cum arăta Delia, când era în trupa N&D. Are sau nu operații estetice?

Iancu Andreea, Alexandru Puiu 06.10.2021, 15:43

Delia este una dintre artistele cu experiență din lumea muzicală românească, cântăreața debutând în showbiz pe când era doar o adolescentă. Față de cea de acum două decenii, care activa în trupa N&D, Delia de astăzi nu însumează numai cele 37 de primăveri din calendarul vieții, ci și o maturizare muzicală dar și personală. Poate că puțini sunt cei care își mai amintesc cum arăta Delia în urmă cu 20 de ani, când cânta alături de Nick în trupa N&D și era o vedetă la modă, însă diferențele sunt evidente. Dintre cei care au cunoscut-o pe artistă atunci și acum, unii ar putea crede că Delia a apelat la operații estetice.

Delia, cu operații estetice sau fără? Cum arăta artista pe când cânta în trupa N&D

Nicolae Marin, alias Nick, și Delia Matache formau în 1999 una dintre cele mai în vogă trupe muzicale. Cei doi prieteni și parteneri de scenă reușeau să cucerească publicul cu hit-urile lor, devenind nelipsiți de la petreceri. Proiectul le-a adus numeroase satisfacții, constituind o rampă de lansare ulterioară pentru Delia, vocea feminină a formației. În 2003, cei doi alegeau să se separe, iar cariera solo a artistei să capete ușor contur. De atunci și până astăzi, Delia a evoluat enorm și s-a aliniat la vremurile pe care le trăim, încercând să vină mereu cu elemente noi și speciale pentru publicul său. La capitolul aspect fizic, artista a trecut prin multe schimbări, mulți considerând chiar că Delia a apelat la operații estetice.

Analizând fotografiile din perioada N&D și pe cele de acum, dezvăluite în galeria foto de mai sus, artista pare să fi descoperit elixirul tinereții veșnice. Chiar dacă are 37 de ani, jurata de la Antena 1 este aproape neschimbată. În afara faptului că mereu a fost adepta unor look-uri spectaculoase, ieșite din comun, descoperindu-și pasiunea pentru vestimentație și alegând să iasă din banal și cotidian, Delia arată la fel ca adolescenta de altădată, fără retușuri în cabinetul esteticianului. Despre începuturile artistei în lumea muzicală a vorbit la un moment dat chiar fostul său coleg de trupă, Nick, care a dezvăluit cum a ajuns să o cunoască pe Delia și să formeze împreună proiectul N&D.

Ne-am întâlnit la Liceul „Dinu Lipatti”, chiar în clasa ei, la ora de franceză, pe care am „deranjat-o”. Am intrat peste profesor, după ce am întrebat mai mulți elevi cine ar putea să cânte, din liceu, în stilul meu. Așa am întâlnit-o pe Delia. Aveam nevoie de o voce feminină și, după lungi castinguri făcute în studio, am ajuns prin școli de muzică și artă populară. Delia nu a avut nevoie de probe, din start am știut că-i vocea și prezența potrivite. Restul e istorie!, a povestit Nick.

Cum arăta Delia în trupa N&D și cum arată acum
Delia, alături de fostul său coleg Nick, din trupa N&D

Secretul din spatele siluetei sale. Delia a recunoscut că nu reușește să țină nicio dietă

Este admirată pentru formele sale, în ciuda faptului că a devenit cunoscută pentru calitatea de gurmandă înnăscută. Delia a fost surprinsă adesea cu mici gustări în timpul filmărilor, fiind extrem de pofticioasă atunci când cineva se apropie cu vreun fel de mâncare. Totuși, jurata de la Antena 1 pare să fi descoperit un secret prin care să se păstreze mereu în formă. Aceasta recunoștea în urmă cu mai mult timp că dietele sunt excluse din obiceiurile sale pentru că niciodată nu poate să se țină de un regim.

Încerc și mă gândesc la un regim de viață sănătos, nu reușesc să îl țin. Mă pasionează și citesc mult, dar nu reușesc. Mi-ar plăcea să fiu mai slabă, dar pentru că n-am mai fost în ultima perioadă, acum îmi doresc. Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic. Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire. M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc. Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând. Talent aș avea în bucătărie, e vorba de experiență, povestea Delia, la Agenția Vip, în urmă cu mai mulți ani.

În lipsa dietelor, vedeta apelează la sport și la o alimentație corectă pe cât posibil, artista împărtășind adesea cu urmăritorii săi momentele în care iese la alergat sau face sport acasă, în spațiul amenajat pentru asta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...