Alin Oprea, mesaj către Tavi Colen, chiar de ziua lui. Ce i-a urat fostul coleg de trupă cu care s-a certat la cuțite (exclusiv)

Iancu Andreea, Ozana Mazilu 09.10.2021, 13:19
Alin Oprea, mesaj către Tavi Colen, chiar de ziua lui. Ce i-a urat fostul coleg de trupă cu care s-a certat la cuțite (exclusiv)

Tavi Colen aniversează astăzi frumoasa vârstă de 54 de ani și, deși se află de o vreme bună într-un conflict cu fostul său coleg de trupă, Alin Oprea i-a transmis un mesaj cântărețului cu care odinioară împărțea scena. Discuțiile dintre cei doi nu au ajuns la un numitor comun, însă războiul dintre ei pare să se îndrepte către un armistițiu. Cel puțin din partea lui Alin. Artistul i-a făcut o urare neașteptată fostului său coleg.

Ce mesaj i-a transmis Alin Oprea fostului său coleg Tavi Colen. Urarea făcută de ziua artistului

Cântărețul Tavi Colen a mai bifat un an în calendarul vieții, astfel că astăzi aniversează cei 54 de ani. Sărbătoritul a primit cu bucurie deja o mulțime de urări, încă de aseară solistul avându-l alături pe Dan Bittman. Cei doi cântăreți au petrecut câteva ore împreună, cu ocazia zilei de naștere a lui Tavi, pozându-se împreună și postând fotografia pe contul de Instagram al sărbătoritului. “Am refăcut Talismanul într-o nouă formulă. Se cheamă Talisgraf”, a scris artistul în descriere. După gluma celor doi artiști, Alin Oprea, care deține marca Talisman, i-a transmis un mesaj fostului său Coleg, Tavi Colen.

Alin Oprea a apreciat gluma fostului său prieten și coleg, semn că și-a păstrat simțul umorului, artistul menționând pentru reporterii playtech.ro comentariu “Drăguță glumă!”. Totodată, actualul și unicul membru din Talisman i-a făcut o urare neașteptată fostului său partener de scenă, în ciuda conflictului care domnește de ani de zile între ei.

Îi doresc lui Tavi ”La mulți ani!”, toate cele bune. Să aibă parte de sănătate, iubire și de succes, a transmis Alin Oprea cu ocazia zilei de naștere a lui Tavi Colen, prin intermediul playtech.ro.

Ce mesaj i-a transmis Alin Oprea lui Tavi Colen, de ziua lui
Dan Bittman și Tavi Colen au recreat trupa Talisman

Mai există loc de împăcare. Ce spun foștii colegi din trupa Talisman

Trupa Talisman, înființată în 1996 de către Alin Oprea și Tavi Colen, se destrăma zece ani mai târziu, în 2006, când Alin Oprea rămânea să susțină numele consacrat alături de alți instrumentiști. Deși scandalul dintre foștii prieteni și colegi de trupă a cunoscut de-a lungul timpului numeroase afirmații dure de ambele părți, la un moment dat Alin Oprea a încercat să se împace cu Tavi Colen.

Una dintre dorințele mele a fost să reunesc, în acest an aniversar, un Talisman”, cu Tavi Colen, reîntors în componența originală a trupei și asta pentru voi, cei care încă mai păstrați nostalgia anilor ’90. Din păcate, colegul meu Tavi a refuzat reuniunea, așa că trupa Talisman merge mai departe cu încredere, iubire și cu respect pentru voi. Alin Oprea & Talisman, spunea Alin.

Pe de altă parte, Tavi Colen a refuzat propunerea lui Alin, considerând că cei 15 ani care au trecut de la destrămarea Talisman nu mai pot fi dați înapoi. Astfel, o colaborare în plan muzical între cei doi pare a fi extrem de greu de prefigurat.

Nu se pune problema să reiau colaborarea cu fostul meu coleg Alin Oprea. După 15 ani, nu poți să reîncălzești ciorba de altădată. N-am mai vorbit cu el de mult timp. Eu am cariera mea muzicală, ne spunea Tavi, în exclusivitate, pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe