Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 – Emisiunea de miercuri, 1 aprilie

Daria Petrescu 01.04.2020, 09:37
Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 – Emisiunea de miercuri, 1 aprilie

Asia Express revine miercuri, 1 aprilie, cu o nouă ediție. Și de această data, concurenții vor avea parte de noi provocări. Aceștia vor lupta cu toate puterile pentru a nu fi eliminați din concurs. Ultima echipă eliminate a fost formată din Lia Bugnar și Maria Buză. Cele două au plecat acasă în edița de săptămâna trecută și și-au exprimar regretul pentru părăsirea competiției.

Perechile rămas în concurs au parte de noi provăcări în ediția de miercuri, 1 aprilie, Asia Express

La începutul acestei săptămâni, cea de-a șaptea etapă Asia Express, Drumul Comorilor, a schimbat regulile jocului. Aflați la un singur pas de Taiwan, următoarea țară a traseului, concurenții au primit o veste ce i-a luat prin surprindere. La finalul acestei etape, ancora va fi roșie și va opri drumul în competiție al unei echipe.

Ce s-a întâmplat duminică seara, la Asia Express. Tensiunea a atins cote maxime

Seara de duminică i-a provocat pe concurenți la diverse probe. De la karaoke la un concurs de mâncat, însă pe tot parcursul zilei vedetele au căutat să strângă cât mai multe monede. Acest lucru s-a întâmplat prin diverse locații din Filipine.

Proba amuletei a fost disputată de Adda, Cătălin, Speak și Ștefania
Proba amuletei a fost disputată de Adda, Cătălin, Speak și Ștefania

Proba amuletei a fost disputată de Adda, Cătălin, Speak și Ștefania și a impus coordonare, rapiditate și multă atenție. Noul episod al emisiunii Asia Express a adus noi provocări pentru concurenți.  Norocul a fost de partea lui Speak și Ștefaniei. Cei doi au colaborat perfect, iar rezultatul a fost, evident, obținerea amuletei. ”Am câștigat, clar.”, a spus Ștefania, în timp ce Speak a recunoscut: ”Eu m-am bucurat pentru cei patru bănuți.”

Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ au prins un nou prilej să se răzbune

Și-au dorit din tot sufletul să câștige proba de mâncat desertul tradițional filipinez, iar norocul a fost de partea lor. Alex Abagiu și Radu Vlăduț au reușit să obțină un bănuț și, mai mult de atât, ei au avut șansa de a decide în ce ordine vor pleca ceilalți.

În cele din urmă, Speak și Ștefania au fost cei care și-au adjudecat amuleta de 1000 Euro, dar și patru monede bonus ce au venit la pachet cu acest câștig. Maratonul calificării va continua și în această seară, de la 20:00, pe Antena 1.

Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării Asia Express (19:59-23:04), o audiență medie de 11.1 puncte de rating și o cotă de piață de 24.3%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 9.4 puncte de rating și o cotă de piață de 20.6%.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI