Răvan Fodor, dezvăluiri de la Asia Express. „Trebuie să treci peste rușine. Unii nici nu aveau ce mânca”

Redacția IMPACT 31.03.2020, 21:59
Răvan Fodor, dezvăluiri de la Asia Express. „Trebuie să treci peste rușine. Unii nici nu aveau ce mânca”

Răzvan Fodor a vorbit în mass-media despre cele mai dificile momente pe care le-a traversat la reality-show-ul Asia Express, difuzat pe Antena 1.

Cum a fost experiența Asia Express pentru Răzvan Fodor

Răzvan Fodor, care a format o echipă alături de Chef Sorin Bontea, cu care a avut de înfruntat cele mai crunte experiențe din ceea ce s-a numit pentru ei Asia Express. Mai mult, momentele prin care cei doi au trecut i-au apropiat și le-au întărit prietenia. Sorin Bontea spunea, pentru revista Viva că a câștigat un prieten pe viață odată cu această experiență, făcând, bineînțeles, referire la Răzvan Fodor.

Acesta din urmăafirmă, pentru aceeași publicație, că experiența din cadrul acestui reality-show a fost una pe care și-o va aminti toată viața și că deși a fost extrem de dificilă, ar spune „da” din nou acestei provocări, dacă i s-ar oferi ocazia.

„Fără doar și poate a meritat experiența, deși a fost extrem de greu. Faceți-vă un film și imaginați-vă că în fiecare seară trebuie să te rogi de cineva să te lase să dormi la el în casă/ pe podea/ în garaj/ beci/ curte.
După ce ai reușit asta, trebuie să treci peste rușine, și să ceri și de mâncare, iar ea poate fi orice: o mână de orez, un fruct sau, dacă ai noroc, prinzi și o bucată de proteină în farfurie. Iar în tot timpul asta, tu nu știi nimic de familia ta! Crede-mă, că după 2-3 săptămâni te întrebi ce cauți acolo!”, spune Răzvan Fodor, într-un interviu acordat revistei Viva.

Vedeta spune că cel mai greu i-a fost să treacă peste rușine și să ceară de mâncare, fiind nevoit să trăiască într-o continuă „cerșeală”, după cum o numește chiar el. Dar, Răzvan spune că totuși a fost un om norocos, pentru că mulți oameni de pe continentul asiatic s-au întors din drum să-i ajute, fiind impresionat de bunătatea unor oameni, aproape până la lacrimi.

Urmăriți Impact.ro și pe