Cum arată tatăl Ginei Pistol. Acum se știe de la cine a moștenit frumusețea angelică

Stan Filon 05.06.2023, 15:07

Mulți se întreabă cum arată tatăl Ginei Pistol. Bărbatul a fost prezent la nunta fiicei sale cu Smiley, chiar dacă nu are un trecut comun cu fiica sa. Gina Pistol a vorbit de multe ori despre copilăria sa, care a fost una plină de lipsuri. A fost părăsită de mamă, iar mai apoi și de tată.

Cum arată tatăl Ginei Pistol

Tatăl Ginei Pistol și-a făcut apariția la nunta fiicei sale, moment în care toată lumea a rămas cu gura căscată. Se pare că nici mireasa nu credea că tatăl său va dori să îi fie alături în această zi importantă, deoarece Emil Pistol nici nu avea un loc rezervat.

Cum l-a văzut că a intrat, Gina Pistol a cerut să-i fie adus un scaun și l-a așezat pe tatăl ei chiar la masa rudelor. în presă s-a scris că mireasa a plâns atunci când l-a văzut, însă se pare că nu a fost deloc așa. Chiar Gina Pistol a ținut să facă precizarea.

Cum arata tatal Ginei Pistol
Cum arata tatal Ginei Pistol

„Nu s-a tăvălit nimeni pe jos ca-n telenovele”

„Deci, oameni buni, lăsați-mă cu telenovelele. Știu că suntem fani telenovele, dar nu am plâns că a venit tata. Pe tatăl meu, cu care am o relație civilizată, l-am invitat inclusiv la botezul fiicei mele. Și a ales să vină și la cununia civilă, și la cununia religioasă, ceea ce am apreciat. Dar nu s-a tăvălit nimeni pe jos ca-n telenovele… ‘Vai, tata! Vai, fiica mea!’. NU a fost așa! Nu știu de ce am simțit nevoia să subliniez, dar nu îmi place… Am vorbit foarte deschis despre viața mea, dar nu-mi place să găsim senzaționalul. Nu a fost niciun senzațional. Suntem doi oameni care se iubesc sincer și am făcut tot posibilul să ne bucurăm de ziua asta, una importantă pentru noi. Nu a fost ca în filmele indiene. Nu a leșinat nimeni! Eu am plâns la cununia religioasă pentru că slujba a avut așa o încărcătură faină, nu știu, m-a emoționat pe mine și am avut cor care când a început să cânte atât de frumos… coborâseră niște îngeri din cer. Nu știu, momentul în sine m-a emoționat. Am avut parte și de ploaie, și de soare, am văzut și un curcubeu”, a spus Gina Pistol după nunta sa.

Gina Pistol a vorbit de mai multe ori despre copilăria sa dureroasă. A fost părăsită de mamă, împreună cu fratele ei, George, iar atunci când Gina avea 6 ani a plecat și tatăl său. A ales să se recăsătorească și și-a făcut o altă familie, rupând legăturile cu ceilalți doi copii ai lui. Gina și George au fost crescuți de bunica lor, care le-a fost și mamă și tată și pentru care Gina Pistol nu are decât vorbe de laudă.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul «tată» nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, spunea Gina Pistol, în urmă cu mai mult timp.

Chiar dacă nu și-au vorbit ani și ani la rând și chiar dacă Emil Pistol nu s-a mai interesat de soarta primilor săi doi copii, sângele apă nu se face, așa cum zice o vorbă din popor. Oricât și-ar fi urât tatăl, Gina Pistol seamănă foarte bine cu tatăl său, Emil Pistol, după cum se poate vedea în Galeria Foto.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...