Gina Pistol, lăsată de mamă în grija bunicii când avea doar 3 zile. Cum se înţeleg cele două acum: „A aflat adevărul”

Badea Violeta 07.02.2022, 17:22

Gina Pistol nu mai are nevoie de nicio introducere. Aceasta este, fără dar și poate, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Partenera de viață a lui Smiley este mereu cu zâmbetul pe buze, pusă pe glume și plină de viață, însă puțini cunosc drama prin care a fost nevoită să treacă încă de la o vârstă fragedă. Vedeta a ținut departe de ochii curioșilor viața sa personală, dar aceasta s-a deschis și a vorbit despre familia ei!

Drama prin care a trecut Gina Pistol

Gina Pistol, în vârstă de 41 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi din țară. În prezent, aceasta se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere, mai ales de când a devenit mamă. Cu toate astea, blondina a trecut prin multe greutăți, fiind abandonată de mama sa, la scurt timp după ce s-a născut.

Din fericire, vedeta a avut norocul de a ajunge în grija bunicii sale, spre deosebire de milioanele de copii din România care ajung să fie instituționalizați. În cadrul unui interviu, femeia care a crescut-o pe Gina Pistol a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic.

Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o”, a declarat Dumitrana, bunica Ginei Pistol, potrivit libertatea.ro.

Totuși, vedeta a găsit puterea de a-și ierta părinții. În prezent, aceasta ține legătura cu ei, se sună și sunt foarte fericiți că au devenit bunici.

„Ei îşi vorbesc, se înţeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuţei, şi se găseşte Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei. Şi se duce până la ea în faţa blocului să i-l ducă.”, a mai spus bunica vedetei pentru aceeași sursă.

Gina Pistol
Gina Pistol

„Mama nu a știut că eu nu pot rămâne însărcinată”

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Gina Pistol a vorbit despre relația pe care o are cu cea care i-a dat viață. Iubita lui Smiley a mărturisit că i-a ascuns mama ei problemele de sănătate cu care se confrunta. Vedeta nu a vrut să o îngrijoreze pe femeia care i-a dat viață, fiindcă aceasta își dorea enorm să devină bunică.

„Mama nu a știut că eu nu pot rămâne însărcinată. N-am vrut să-i zic. Mama mă întreba, orice părinte își întreabă copilul trecut de 30 și ceva de ani, și nu i-am spus lucrul ăsta. I-am spus că nu sunt pregătită, dar nu puteam să-i zic că nu pot să fac copii.

Un lucru s-a mai întâmplat în primul trimestru de sarcină, părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri.”, a precizat vedeta.

De asemenea, Gina Pistol a declarat că se temea să nu piardă copilul. Din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat și vedeta are familia la care a visat. Prezentatoarea TV este foarte fericită alături de Smiley și fiica lor, Josephine.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...