Cum arată soția lui Laurențiu Duță. Imagini rare cu partenera solistului 3 Sud Est, după 29 de ani de relație. „Suntem din liceu împreună”

Anca Manolica 02.09.2022, 16:05

Laurențiu Duță este unul dintre cei mai apreciați artiști din România și membru al trupei 3 Sud Est, formație ce a încântat cu melodiile sale multe generații. În ceea ce privește viața personală, artistul a preferat mereu să fie o persoană discretă și puțini sunt cei care cunosc detalii despre soția lui, Ianula. Cei doi au aniversat recent 29 de ani de iubire.

Cine este și cum arată soția lui Laurențiu Duță

Laurențiu Duță, unul dintre artiștii supranumiți „Regii muzicii dance”, împlinește, vineri, 2 septembrie, 29 de ani de căsnicie cu soția sa. Cei doi au o fată pe nume Lorena, care recent a împlinit 15 ani. Formează o familie frumoasă, de care se declară împliniți, dar preferă să își țină viața personală cât mai departe de camerele de filmat.

Laurenţiu şi Ianula Duță și-au canalizat energie pentru a se bucura de o viață frumoasă, în armonie cu domeniul în care lucrează fiecare. Dacă artistul a fost o prezență constantă în spațiul public, cunoscând succesul acum mai bine de 20 de ani soția lui este o fire discretă.

„Viaţa noastră de familie am încercat s-o ţinem puţin mai departe de ochii presei şi a lumii”, spunea Laurențiu Duță, în urmă cu mai mult timp, atunci când a fost întrebat despre relația pe care o are cu Ianula.

Laurențiu Duță, alături de soția sa
Laurențiu Duță, alături de soția sa

Cu ce se ocupă Ianula Duță

La cei 43 de ani ai săi, partenera de viață a lui Laurențiu Duță este profesoară de biologie la o școală gimnazială, conform profilului său de Linkedin. Ea a urmat cursurile Facultății de Biologie în cadrul Universității Ovidius din Constanța, iar pe soțul său îl cunoaște de pe vremea când erau doi adolescenți.

Se știu încă de dinainte de a intra la liceu, iar destinul a făcut ca cei doi să pornească la drum într-o călătorie care durează de 29 de ani. Laurențiu și Ianula s-au căsătorit în anul 2006.

„Noi suntem din liceu împreună, dar pot să spun că ne-am întâlnit dinainte”, a declarat Laurenţiu Duţă, pentru ziarul Click!.

Cântărețul a povestit cum obișnuia să o acompanieze cu chitara, la solicitările actualei soacre. Nu s-a gândit niciodată că la un moment dat vor forma un cuplu. Se pare că Ianula îl simpatiza pe tânărul Laurențiu încă de pe atunci, dar nu își făcea prea multe speranțe pentru că el era „mica vedetă a școlii”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...