EXCLUSIV

Fiica lui Laurențiu Duță susține examenele de evaluare națională. Cu ce medie a terminat şcoala Lorena EXCLUSIV

Alexandru Catalan 13.06.2022, 15:56

Laurențiu Duță, liderul celor de la 3 Sud Est, are parte de o săptămână specială. Și asta din pricina faptului că fiica sa, Lorena, va da marți și joi examenul de evaluare națională. Una peste alta, Duță a declarat pentru impact.ro că este extrem de încrezător în șansele de reușită ale fetei sale.

Laurențiu Duță, emoţii pentru fiica sa, Lorena

„Lorena nu este și nu a fost niciodată genul de tocilar. Este doar un elev silitor, căruia i-a plăcut mereu să învețe. Anul acesta a terminat școala cu o medie foarte bună, de 9,89”, a precizat Duță pentru impact.ro, nu înainte de a se sfătui cu soția sa, Ianula, pentru a nu oferi informații eronate.

El susține că „are deplină încredere în fata sa”.

„Am deplină încredere în faţa mea, în forțele ei! Nu a fost niciodată genul pe care să o ghidăm foarte mult. Mai degrabă i-am urmat pașii, decât i-am îndrumat! Lorena știe foarte bine ce tip de liceu își dorește să urmeze. Va fi ceva cu profil uman”, adaugă îndrăgita vedetă.

El precizează că fiica sa s-a ferit să pună în primele rânduri ale listei cu propriile opțiuni Liceul „Mircea cel Bătrân”, poate cel mai bine cotat din orașul Constanța.

„A preferat Pedagogic,  la Decebal sau  George Călinescu , toate licee foarte bune, din câte știu. Nu știu de ce Mircea cel Bătrân nu e neapărat în primele sale variante! O fi mai la coadă, cine știe? Pe de altă parte, nu mi-a spus nimic cum că și-ar dori să facă liceul în altă parte decât la Constanța, semn că nu a luat niciun moment în calcul Bucureștiul. Dar peste patru ani, la facultate, lucrurile poate vor sta altfel. Vom vedea atunci!”, a detaliat el povestea.

Fiica lui Laurenţiu Duta susţine examenele de evaluare naţională
Fiica lui Laurenţiu Duta susţine examenele de evaluare naţională

Laurențiu Duță: „Este doar decizia ei”

Laurențiu Duță mai spune că nici el și soția să nu au încercat în vreun fel anume să-i influențeze decizia:

„Este doar decizia ei, iar noi, părinții, i-am respectat-o. Mama ei, care pentru o vreme i-a fost și profesoară de biologie, din întâmplare, mi-a spus de mai multe ori că putem avea încredere deplină în ea. Și asta am decis să facem, de comun acord!”.

Potrivit părintelui său, Lorena e atrasă de limbi străine, dar și de profilul uman al instrucției școlare, ea reușind câteva performanțe sonore la diverse concursuri școlare, inclusiv un loc al treilea la Olimpiada de engleză, la nivel național.

Ce planuri are Laurenţiu Duţă pentru 3 Sud Est

Pe de altă parte, imediat ce emoțiile acestui examen important din viața întregii familii Duță se vor fi risipit, Laurențiu și colegii săi din trupă, Viorel Sipoș și Mihai Budeanu, se vor concentra cu toată tăria asupra spectacolelor estivale ale trupei căreia i-au dat viață în urmă cu exact un sfert de veac.

„Vara aceasta se anunță aproape la fel de normală ca cea din 2018 sau 2019, din perspectiva concertelor antamate. Pe cele mai multe le vom susține, peste vară, pe litoral, dar reluăm și tradiția de a participa la diverse manifestări de genul Zilele orașului !”, a adăugat același Laurențiu Duță.

Cel mai probabil cei trei vor reveni din toamnă și la spectacolul aniversar „3 Sud Est/Best of 25”, un concert aniversar care s-a bucurat de mare succes în lună martie, în Capitală. Dacă situația nu se va schimba, cei trei intenționează să meargă în turneu prin țară cu acest spectacol, în câteva dintre cele mai mari reședințe de județ, dar și să-l reia la București, tot la Sala Palatului. Toate detaliile vor fi stabilite însă abia la jumătatea acestei veri.

Urmăriți Impact.ro și pe