Laurențiu Duță o ia pe urmele lui Cătălin Măruță. Decizia radicală a cântărețului

Ioana Bucur 08.10.2021, 22:20
Laurențiu Duță o ia pe urmele lui Cătălin Măruță. Decizia radicală a cântărețului

După ce a trecut cu bine peste infecția cu Covid-19, îndrăgitul artist a decis că a venit momentul să făcă o schimbare importantă în viața sa. Laurențiu Duță urmează calea luată de Cătălin Măruță și a oferit primele detalii despre planul său.

Laurențiu Duță, decizie radicală

În urmă cu câteva luni, membrul trupei 3 Sud Est anunța că fusese infectat cu SARS-CoV-2, însă a dezvoltat doar o formă ușoară a bolii.

„Am trecut prin COVID. Astăzi este prima zi în care am ieșit din casă, după perioada de izolare. Din fericire, am avut o formă destul de ușoară, în afara unor accese de tuse chinuitoare, care au durat vreo 10 zile. N-am avut alte simptome”, anunța, la acea vreme, Laurențiu Duță.

S-ar părea că zilele petrecute în izolare l-au făcut să realizeze că dorințele rămase neîmplinite nu mai trebuie amânate, așa că a luat o decizie neașteptată. Laurențiu Duță a făcut anunțul cel mare în urmă cu puțin timp, pe o rețea de social media, spunându-le fanilor săi că s-a documentat temeinic înainte de a face marele pas.

Artistul pornește pe urmele lui Cătălin Măruță și își va face un implant de păr.

„Am venit pentru un tratament de implant de păr și am petrecut o zi plăcută alături de o echipă de profesioniști. Mulțumesc, medicilor și întregului personal”, a spus Laurențiu Duță pe pagina sa de Instagram.

Laurențiu Duță o ia pe urmele lui Cătălin Măruță
Laurențiu Duță

Lista bărbaților din showbiz-ul românesc care au apelat la procedură este destul de lungă

Cătălin Măruță și-a făcut implantul de păr la o clinică din Turcia recomandată de nimeni altul decât Sorin Brotnei. Lista continuă cu nume celebre precum Dan Bittman, Dinu Maxer şi Andrei Duban.

„Mi-am făcut implant de păr şi sunt mulţumit de această decizie. A fost o experienţă foarte uşor de suportat, practic am aşteptat să treacă orele şi medicul să-şi termine treaba.

A fost mai degrabă o probă de răbdare decât o intervenţie chirurgicală. Rămăsesem ultimul din showbiz care încă nu făcuse asta”, a mărturisit şarmantul prezentator de la PRO TV, pentru Click!.

Prezentatorul a intrat în sala de operații două zile la rând, câte opt ore.

„Medicul Koray Erdogan are şi patente de inventator în domeniu.Tot la el a fost şi solistul Sorin Brotnei şi a fost mulţumit, aşa că am avut încă o garanţie în plus.

Am văzut rezultatele excelente la Sorin şi auzisem atât de multe lucruri despre doctorul respectiv, încât am vrut să ajung la el, deşi pentru o programare trebuie să aştepţi câteva luni bune”, a mai spus Măruţă, pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe