Cum arată Raluca Bădulescu, în costum de baie, după ce a trecut printr-o transformare spectaculoasă. Toți au rămas uimiți, când s-au uitat la corpul ei. Foto

Madlen Moraru 02.08.2020, 17:24

Raluca Bădulescu a reușit în ultimii ani să inspire foarte multe femei spre obținerea unei siluete de vis. Vedeta celor de la Kanal D a slăbit surprinzător, un număr mare de kilograme, până a ajuns să arate așa cum își dorea. De asemenea, este cunoscut că în trecut a apelat și la o operație care să o ajute în reglarea proporțiilor corporale.

Așa arată Raluca Bădulescu, în costum de baie, după transformări spectaculoase

Cum arată Raluca Bădulescu, în costum de baie, după ce a trecut printr-o transformare spectaculoasă. Toți au rămas uimiți, când s-au uitat la corpul ei. Foto1
Raluca Bădulescu e una dintre cele mai populare vedete de televiziune din Româ nia și a avut în ultimii ani transformări spectaculoase

Raluca Bădulescu, jurata emisiunii de la Bravo, Ai Stil, face în continuare furori cu aparițiile sale. În vârstă de 45 de ani, celebra blondină a fost foarte mulțumită de rezultatele ei din ultimii ani. Este cunoscut că a apelat la o operație de micșorare a stomacului, dar și că a avut o voință de fier pentru a ajunge la o siluetă mult visată. Din acest motiv, pe perioada de izolare, vedeta a apelat și la câteva trucuri pentru a nu-și pierde corpul tonifiat. Înainte de operația suferită, blondina cântărea 120 de kilograme. De fiecare dată însă când s-a afișat la piscină, fanii au rămas uluiți de modul în care arată trupul vedetei.

Raluca Bădulescu arată foarte bine și se mândrește cu silueta obținută. De aceea, când merge la plajă reușește de fiecare dată să întoarcă toate privirile celor din jur. Nici în mediul online lucrurile nu stau mai prejos, pentru că vedeta Kanal D are foarte mulți fani și datorită postărilor ei provocatoare.

Fanii au rămas uimiți când au văzut pozele de colecție

„Le recomand să facă această intervenţie numai la domnul profesor. Vă spun acest lucru din tot sufletul. Nu am niciun regret! Mi s-a schimbat viaţa, în sensul că pot purta haine frumoase şi în sensul că sunt foarte sănătoasă. Am analizele foarte bune. Înainte aveam ficatul acoperit în proporţie de 30% în grăsime”, a povestit vedeta Kanal D.

„Am între 57 şi 59 de kilograme. În fiecare săptămână sunt atentă, mă cântăresc la câteva zile. Dacă ai fost într-un weekend şi ai făcut excese, apoi mănânci doar salată şi friptură la grătar, slăbeşti imediat. Două kilograme le dai jos foarte uşor! Este o greutate stabilă de doi ani şi jumătate. Atunci când mi-am făcut reconstrucţia sânilor şi implant de silicoane, ajunsesem deja la această greutate stabilă. Eu am recurs la operaţie pentru că aveam sânii mari înainte şi era obligatoriu să o fac. Port S sau M, la haine. Depinde de producător”, a mai susținut Raluca Bădulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe