Cum arată mama lui Răzvan Simion. Matinalul de la Antena 1, imagine emoţionantă alături de cea care i-a dat viaţa

Iancu Andreea, Camelia Moldoveanu 24.06.2021, 18:32
Cum arată mama lui Răzvan Simion. Matinalul de la Antena 1, imagine emoţionantă alături de cea care i-a dat viaţa

Răzvan Simion este un nume celebru printre oamenii de televiziune din România, viața sa și a lui Dani Oțil, colegul său de matinal, fiind adesea în lumina reflectoarelor. Deși cei doi obișnuiesc să facă dezvăluiri inedite despre perioada în care locuiau la Reșița, orașul lor natal, puțini cunosc cum arată mama lui Răzvan Simion, cel care a păstrat întotdeauna pentru intimitate anumite aspecte ale vieții sale de familie. Recent însă, Răzvan a împărtășit o imagine inedită cu cea care i-a dat viață, într-o postare pe rețelele de socializare, completată de o descriere emoționantă.

Cum arată mama lui Răzvan Simion. Matinalul a împărtășit o imagine emoționantă

Prezentatorul TV, în vârstă de 40 de ani, ar putea scrie o carte despre experiențele acumulate de-a lungul timpului. Carismaticul Răzvan Simion a avut parte de multe întâmplări amuzante în compania colegului și prietenului să Dani Oțil, trecând totodată și prin momente de la extaz la agonie în viața amoroasă. De fiecare dată însă și-a găsit refugiul în familie, alături de cea care l-a adus pe lume. Chiar dacă viața lui Răzvan Simion este mereu în lumina reflectoarelor, puțini cunosc cum arată mama prezentatorului. Pentru că recent cea mai importantă femeie din viața sa și-a aniversat ziua de naștere, colegul lui Dani a decis să împărtășească o imagine inedită din copilărie, cu mama sa.

Răzvan Simion a postat o fotografie de pe vremea când era doar un copil, alături de mama sa. Dincolo de asemănarea izbitoare dintre cei doi, prezentatorul a reușit să își emoționeze urmăritorii cu mesajul din descrierea imaginii, dovedind încă o dată că este un tip care pune preț pe sentimente. Acesta i-a transmis „La mulți ani!” mamei sale, adăugând un comentariu extrem de emoționant, care lasă să se vadă că mama și fiul se bucură de o relație extrem de profundă.

La mulți ani, Măicuța mea!
Mereu… ținându-mi spatele drept!, a scris Răzvan în dreptul imaginii.

Cum arată mama lui Răzvan Simion
Răzvan Simion, în copilărie, alături de mama sa

Cine este noua iubită a prezentatorului de la Antena 1

Fostul iubit al Lidiei Buble se număra până de curând printre burlacii din showbiz. Rafinatul prezentator și-a găsit însă recent perechea în persoana frumoasei Daliana Răducan. Cei doi îndrăgostiți s-au afișat împreună la nunta colegului de matinal al prezentatorului, Dani Oțil. În ciuda unei vieți amoroase cu suișuri și coborâșuri, Răzvan pare să își fi găsit echilibrul, cel puțin pentru moment, alături de frumoasa brunetă. Deși sunt extrem de discreți când vine vorba despre aparițiile în public, cei doi se bucură de o relație echilibrată. Puțini însă cunosc detalii despre iubita prezentatorului de la Neatza.

Daliana Răducan este o tânără arhitect, în vârstă de 29 de ani, care l-a făcut pe Răzvan nu doar să retrăiască fiorii dragostei, ci și să devină pasionat de design. Cei doi locuiesc împreună de ceva vreme, în casa unde odinioară prezentatorul trăia alături de fosta sa iubită, Lidia Buble.

Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă, se autodescrie noua iubită a lui Răzvan pe site-ul său.

Cum arată mama lui Răzvan Simion
Răzvan Simion și Daliana Răducan, iubita sa
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...