Detaliul nebănuit despre Răzvan Simion. Prezentatorul Antenei 1 a mărturisit ce operație estetică are

Iancu Andreea 22.07.2020, 13:08

Matinalul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a dezvăluit un lucru neștiut de mulți. Se pare că prezentatorul a ajuns în cabinetul medicului estetician pentru a-și corecta o problemă. Deși nu se vede la prima vedere, Răzvan Simion are o operație estetică la nivelul feței.

Ce operație estetică are prezentatorul Antenei 1

Răzvan este prezent în fiecare dimineață alături de Dani Oțil pe platoul de la Neatza. Cei doi matinali reușesc să aducă zilnic zâmbetul pe buzele telespectatorilor care îi urmăresc. Așa cum ne-au obișnuit, cei doi sunt extrem de glumeți și sinceri, povestind multe istorisiri din viața lor personală. În una dintre experiențele relatate la TV, Răzvan Simion a făcut o mărturisire neașteptată. Astfel, colegul lui Dani a dezvăluit că a trecut printr-o operație estetică.

Cu toate acestea, nu este vorba despre vreo rinoplastie, după cum multe vedete obișnuiesc. Se pare că Răzvan Simion a avut de furcă cu zona buzelor. Un accident din copilărie l-a adus pe masa medicului chirurg estetician.

Mă urmăreau unii cu bicicletele. Am rămas cu buza în mână. Asta e singura mea operație estetică, a explicat el.

Partea amuzantă a povestirii a fost că matinalul nu a plâns deloc în urma accidentării destul de grave. Ba din contră, el a zâmbit. Motivul a fost o promisiune făcută de tatăl vedetei.

M-a păcălit tata. Mi-a spus că, dacă nu plâng, mă duce să mă plimb cu mașinuțele. Iar eu l-am crezut, a completat, plin de umor, Răzvan.

Lidia Buble, operație estetică la nivelul nasului
Lidia Buble, operație estetică la nivelul nasului

Fosta iubită, bănuită de o intervenție estetică

Lidia Buble este fosta iubită a lui Răzvan, despre care mulți au crezut că a trecut pe la cabinetul esteticianului. Gurile rele spun că Lidia și-ar fi modificat forma nasului încă din 2014, când s-a lansat cu piesa  „Noi simţim la fel“.

Nu înțeleg de ce vi se pare că acum arăt total diferit. Nu am nicio operație estetică, explica vedeta, nu de mult.

Pe de altă parte, un medic estetician declara sub protecția anonimatului că Lidia are sigur o intervenție la nivelul nasului. Artista, însă, neagă vehement orice modificare la nivelul feței.

Sunt atât de sexy cu nasul ăsta mare. Îmi dă o senzualitate aparte (…) l-aș face și mai mare dacă aș putea. Voi nu știți să apreciați creația lui Dumnezeu. Voi apreciați mai mult ce iese din mâinile doctorilor, mărturisea Lidia Buble.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...