Răzvan Simion, cuvinte dulci în public pentru iubita sa. Dovada clară că Daliana Răducan este o norocoasă

Ana Ionescu 04.05.2021, 18:06

Răzvan Simion nu îşi mai ascunde deloc iubirea pentru noua sa iubită, Daliana Răducan. Recent, i-a mulţumit acesteia public pentru sprijinul pe care i-l acordă şi iubirea pe care i-o oferă în văzul tuturor, declarându-i iubirea pe reţelele de socializare.

Răzvan Simion, cuvinte dulci în public pentru iubita sa. Dovada clară că Daliana Răducan este o norocoasă

Într-o postare pe Instagram, Răzvan Simion i-a transmis iubitei sale cuvinte dulci, o dovadă clară că relaţia lor este una foarte serioasă, iar Daliana Răducan este o norocoasă. Răzvan Simion şi Daliana Răducan formează un cuplu de mai bine de 11 luni. Dacă la începutul relaţiei cei doi îndrăgostiţi s-au ferit de ochii lumii, acum ei se afişează tot mai des împreună şi nu se sfiiesc să îşi declare public dragostea în public sau pe reţelele de socializare.

Mai exact, matinalul de la Neatza a postat pe Instagram o imagine, însoțită de o declarație de dragoste pentru noua sa parteneră de viaţă, care se pare că reprezintă un sprijin uriaş pentru prezentatorul TV.

”Despre iubire şi iertare. Mulţumesc pentru suport @daliana.raducan”, a scris Răzvan Simion pe contul său de Instagram”.

Răzvan Simion şi Lidia Buble, un an de la despărţire

Răzvan Simion şi Lidia Buble au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Realizatorul TV a fost asupru criticat în momentul în care a recunoscut oficial că are o relaţie cu artista, pentru care şi-a părăsit soţia şi cei doi copii. Pe 7 iunie se împlinește un an de la despărțirea dintre Răzvan Simion și Lidia Buble.

Prezentatorul TV anunţa anul trecut printr-un mesaj pe Instagram despărţirea de Lidia. El declara atunci că artista nu mai este fericită lângă el.

”Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept”, a fost o parte din mesajul lui Răzvan Simion despre despărţirea de Lidia Buble.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI