Răzvan Simion, întâmplare nefericită la nunta lui Dani Oțil. A povestit tot: „M-au bătut”

Ana Ionescu 17.05.2021, 20:33

Răzvan Simion a fost sufletul petrecerii la nunta colegului său Dani Oţil, care s-a căsătorit sâmbătă, în mare secret, cu Gabriela Prisăcariu, însărcinată în 6 luni. Luni, la două zile de la eveniment, Răzvan Simion a făcut câteva dezvăluiri în premieră, la Neatza, despre ce s-a întâmplat la marea petrecere.

Ce a pățit Răzvan Simion la nunta lui Dani Oţil. A povestit tot

Răzvan Simion, Ramona Olaru și ginerele Dani s-au distrat pe cinste la nuntă. Cei trei au dansat, au cântat și s-au distrat la maxim. Chiar Dani Oţil a povestit la Neatza că s-a simțit foarte bine, ca într-un teambuilding mai degrabă decât la o nuntă.

”Nu a fost o nuntă, a fost teambuilding, din 42 de câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi (n red. cei din platou). Accept toate răutățile, vă anunț că este tot așa, și căsătorit și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?”, a spus Dani Oțil.

”Ne-am distrat, ne-am refăcut ieri”, a spus Ramona Olaru.

Răzvan a mărturisit că și el s-a simțit foarte bine la nunta lui Oţil, însă a avut o mare problemă. L-au bătut pantofii, care până la finalul petrecerii s-au şi rupt.

”A fost prima data când m-au bătut pantofii la o nuntă”, a completat și Răzvan Simion. Nu am mai dansat de un an jumate, am dansat acum de mi s-au rupt pantofii”, a mai zis colegul lui Dani Oțil, citat de playtech.ro.

razvan simion, intamplare nefericita la nunta lui dani otil 3
Răzvan Simion, alături de iubita sa, Daliana Răducan

Răzvan Simion, declarații de dragoste pentru noua iubită la nunta lui Dani Oţil

Destul de discret la început cu noua sa relație, Răzvan Simion nu se mai ascunde în ultimele luni și îi declară public noii sale iubite cât de mult o iubește. Daliana și Răzvan formează un cuplu de aproape un an. Cei doi s-au afișat pentru prima oară că un cuplu oficial la nunta lui Dani. Mai mult, au postat numeroase fotografii cu ei, imediat după nuntă și și-au făcut numeroase declarații de iubire. Daliana a publicat două fotografii în care apare în ipostaze tandre alături de Răzvan.

„Găsește pe cineva care…’, au scris atât Răzvan Simion, cât și Daliana Răducan, în dreptul fotografiilor publicate pe rețelele sociale.

De asemenea, fostul iubit al Lidiei Buble nu s-a lăsat mai prejos și a publicat și el în InstStory o imagine alături de Daliana, însoțită de o declarație de dragoste.

„My soul arhitect’, a scris Răzvan Simion la Insta Story.

Urmăriți Impact.ro și pe