Cum arată, la 18 ani, fiica cea mare a lui Cabral. Wow, ce tânără superbă! Ce mesaj impresionant i-a transmis prezentatorul de la PRO TV

Ana Anitoiu / 30.09.2020, 16:47
Cum arată, la 18 ani, fiica cea mare a lui Cabral. Wow, ce tânără superbă! Ce mesaj impresionant i-a transmis prezentatorul de la PRO TV

Fiica cea mare a lui Cabral, Inoke Ibacka, a împlinit, marți, 18 ani, și este superbă. Prezentatorul de la PRO TV i-a dedicat un mesaj emoționant.

Ce a scris Cabral despre fiica lui cea mare

Inoke Ibacka este fiica cea mare a lui Cabral, pe care vedeta, în vârstă de 42 de ani, o are din prima lui căsnicie, cu jurnalista Luana Mitran, acum în vârstă de 53 de ani. Cei doi au fost căsătoriți începând din anul 2000, până în anul 2006.

Ajunsă la vârsta de 18 ani, Inoke Ibacka este o tânără superbă. Tatăl ei i-a dedicat un mesaj emoționant, pe blogul său, alături de o poză în care fiica lui era mică.

Cum arată, la 18 ani, fiica cea mare a lui Cabral. Wow, ce tânără superbă! Ce mesaj impresionant i-a transmis prezentatorul de la PRO TV

”Nu-mi spune că zboară timpul, că văd. Nu-mi spune că se topesc secundele de parcă nici n-au fost, că simt. Nu-mi arăta poze vechi… că parcă-s făcute ieri. Dar nu-s.

Au trecut 18 ani de când mi-a venit în viață. Departe de a fi cel mai bun tată de pe lumea asta. Dar parcă nici cel mai rău.

Au trecut 18 ani. Cu regrete că aș fi putut face lucrurile mai bine. Sau măcar mai altfel. Cu mulțumirea că ce am știut a face cum trebuie, deși nu a fost varianta ușoară… am știut. Acum… doar așteptarea de a vedea dacă am avut dreptate.

Au trecut 18 ani de când a venit în viața mea și am văzut-o crescând și înflorind, zâmbind ori privindu-mă supărată fleașcă.

S-a făcut mare pitica. Și nu i-am dorit sau urat să fie bogată. Frumoasă. Deșteaptă. De succes… sau orice altceva. Când mă gândesc la ea… îmi doresc să fie fericită”, a scris Cabral.

Cabral, Andreea și Namiko Ibacka

Ce a scris fosta soție a lui Cabral, de ziua fiicei sale

La rândul ei, Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral, a scris un mesaj plin de emoție, de ziua de naștere a fiicei sale.

”Oricât de plăcut ar fi, prezentul nu poate fi menținut. Nici viitorul, prevazut. În fața copilului, mi-am dat seama mereu că aparenta înțelepciune, cunoaștere lumească, inteligența, nu fac 2 bani.

A iubi prea mult este la fel de rău cu a nu iubi deloc. An de an, de ziua ei, realizez cât de fragil și efemer e fiecare moment al vieții”, a scris fosta soție a lui Cabral.

În decembrie 2018, Cabral a devenit pentru a doua oară tată, după ce soția lui, Andreea Ibacka, a născut o fetiță. Cei doi și-au numit fetița Namiko.

”Namiko, «copilul valurilor», un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, a scris soția lui Cabral pe blogul ei, despre numele fiicei sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI