Reacția socrilor lui Cabral atunci când l-au văzut prima oară. ”Și-au făcut cruce cu limba”

Elena Avramescu / 09.09.2020, 14:30
Reacția socrilor lui Cabral atunci când l-au văzut prima oară. ”Și-au făcut cruce cu limba”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Ibacka și Cabral formează unul dintre cele mai iubite și amuzante cupluri din showbiz-ul românesc. Însă modul în care s-au cunoscut a fost memorabil, precum și întâlnirea cu socrii lui Cabral, povestită într-un mod amuzant chiar de acesta.

Reacția socrilor lui Cabral atunci când l-au văzut prima oară

Cu câteva zile în urmă, Cabral a oferit un interviu pentru Viva!, în care a dezvăluit cum cum a început relația cu Andreea, soția sa, și cum a cucerit-o, mărturisind că a fost, fără doar și poate, dragoste la prima vedere, iar felul în care a spus aceste lucruri a fost cel caracteristic, plin de umor.

“Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…” a declarat Cabral.

Reacția socrilor lui Cabral atunci când l-au văzut prima oară
Cum au reacționat socrii lui Cabral atunci când l-au văzut pentru prima oară

”Socrii și-au făcut cruce cu limba”

Cabral a povestit și cum a fost experiența întâlnirii pentru prima oară cu socrii, și cum i-a convins că este bărbatul potrivit pentru fiica lor. Acesta a spus ușurat că nu au fost deloc probleme, totul a decurs ok. Mai mult de atât, chiar este preferatul socrului așa că nu are motive să se plângă.

“A,  dar  nu  au  fost  probleme  acolo. Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă…” a mai spus acesta, potrivit sursei citate.

Cabral a mai mărturisit cum face față micilor certuri care mai apar, ca în orice familie, și dacă se folosesc de umorul caracteristic pentru a aplana astfel de situații, la care răspunsul lui a fost unul extrem de sincer:

“Nu cedează niciunul. Și umorul meu fabulos dispare ca prin minune, se trece la lupta la baionetă, tragem cu tunurile, dăm cu ghioaga, pornim laserele…A, dar nu au fost probleme acolo. Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă…” a mai spus Cabral.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI