Cabral, dezvăluiri uimitoare despre relația cu Andreea Ibacka. Ce a putut să spună prezentatorul PRO TV despre soția lui. I-a uimit pe toți

Iancu Andreea / 20.08.2020, 20:12
Cabral, dezvăluiri uimitoare despre relația cu Andreea Ibacka. Ce a putut să spună prezentatorul PRO TV despre soția lui. I-a uimit pe toți

Cabral și Andreea Ibacka formează un cuplu extrem de exotic. Cei doi sunt mereu zâmbitori și puși pe șotii, fiind numai buni parteneri de joacă pentru fiica lor Namiko. Cum Andreea a împlinit în urmă cu două zile vârsta de 35 de ani, Cabral s-a gândit să îi facă o urare specială soției sale. În stilul caracteristic, Cabral a ales să facă și o dezvăluire cu privire la relația lor de cuplu.

Mesajul lui Cabral pentru soția sa, Andreea, cu ocazia zilei de naștere

Prezentatorul de la Pro TV le-a adus tuturor zâmbetul pe buze cu urarea sa. Cabral a decis să îi facă și o scurtă caracterizare soției sale, cu ocazia mesajului pentru ziua sa de naștere.

„Sigur, că viața trece știm cu toții. Că socotim trecerea asta în minute, zile, ani… este evident. Dar cred cu putere că viața este doar o colecție de momente frumoase. Eu așa o văd. Am în memorie multe clipe grele, cleioase, dificile. Dar dacă mă pui să povestesc cum mi-a fost viața până acum, nu mă întreba de ce, aleg să povestesc de fiecare dată clipele fumoase. Clipe scurte sau prelungite, ordinare sau extraordinare, spectaculoase sau plate… eu așa-mi văd curgerea vieții.

Ea… a cam pus monopol de ceva ani încoace pe clipele mele frumoase. Nu e perfectă… așa cum sunt eu. Nu e minunată… așa cum sunt eu. Nu e ruptă din stele… așa cum sunt eu. E mai mișto de-atât, atunci când e (și când nu e… asta e, că nimeni nu-i perfect). A făcut 35. Frumoasă ca la 20. Veselă ca la 25. Muncitoare ca la 30. Bătăioasă și aprigă ca la… 35. Că o fac fericită… e clar. Că mă ține în teroare… iar e clar. Că n-aș schimba nimic… sper că nu e evident. La mulți ani, puștoaico!” – a scris Cabral pe blogul său.

Andreea și Cabral Ibacka au împreună o fetiță, pe nume Namiko
Andreea și Cabral Ibacka au împreună o fetiță, pe nume Namiko

Andreea și Cabral Ibacka, o familie completă

Carismaticii formează un cuplu de ani buni. Cei doi și-au început povestea de dragoste în 2007. Pe atunci, Cabral era cunoscut datorită producțiilor de la postul Acasă TV. De asemenea, Andreea era o tânără studentă la Finanțe-Bănci, care descoperise pasiunea pentru actorie după ce luase castingul pentru un rol în ”Inimă de ţigan”.

Pentru că cei doi jucau în aceeași producție, Andreea și Cabral au ajuns să petreacă mai mult timp împreună, pe platourile de filmare. Astfel, cei doi au ajuns să se îndrăgostească și ulterior să formeze un cuplu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI