Cum a început relația dintre Cabral și Andreea Ibacka. Așa a reușit prezentatorul PRO TV să-și cucerească soția, în urmă cu 14 ani

Elena Avramescu 04.09.2020, 09:41
Cum a început relația dintre Cabral și Andreea Ibacka. Așa a reușit prezentatorul PRO TV să-și cucerească soția, în urmă cu 14 ani

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite și frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, iar lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine pentru cei doi, mai ales de când a apărut în viața lor, Namiko, fetița celor doi, pe care o iubesc nespus.

Cum a început relația dintre Cabral și Andreea Ibacka

În urmă cu câteva zile, Cabral a oferit un interviu pentru Viva!, în care a dezvăluit cum cum a început relația cu Andreea, soția sa, și cum a cucerit-o, spunând fără niciun dubiu că a fost dragoste la prima vedere, iar felul în care a povestit a fost cel caracteristic, plin de umor.

„Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…” a declarat Cabral.

Cum a început relația dintre Cabral și Andreea Ibacka
Cabral a povestit cum a cucerit-o pe Andreea Ibacka

Așa a reușit prezentatorul PRO TV să-și cucerească soția, în urmă cu 14 ani

Cabral a mai povestit cum face față micilor certuri și divergențe care apar, ca în orice familie, și dacă se ajută de umorul caracteristic pentru a aplana astfel de situații, la care răspunsul lui a fost foarte sincer, spunând cine cedează dintre ei doi. În plus, a mai spus și cum a trecut testul în fața părinților ei.

„Nu cedează niciunul. Și umorul meu fabulos dispare ca prin minune, se trece la lupta la baionetă, tragem cu tunurile, dăm cu ghioaga, pornim laserele…A, dar nu au fost probleme acolo. Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă…” a mai spus Cabral.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...