Jennifer Lopez și Alex Rodriguez nu se mai căsătoresc în această vară. Ce decizie au luat ei în legătură cu relația lor

Redacția IMPACT / 11.05.2020, 08:50
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez nu se mai căsătoresc în această vară. Ce decizie au luat ei în legătură cu relația lor

Cântăreața și iubitul ei, Alex Rodriguez, au decis să amâne marele eveniment care fusese programat pentru această vară pentru o dată pe care o vor anunța ei ulterior. E o chestiune de timp până când se vor pune din nou pe picioare. Motivul e simplu și din cauza lui mulți și-au dat planurile peste cap.

De ce nu se mai căsătoresc Jen și Alex Rodriguez

Distanțarea socială e imposibilă la o nuntă, așa că Jennifer Lopez și iubitul ei, Alex Rodriguez, au decis că e mai bine să mai aștepte puțin până să facă pasul cel mare. Este o știre dată de o sursă din apropierea cuplului pentru E! News.

“Pentru că în viitorul apropiat nu ne vom reîntoarce la normal, Jennifer și Alex s-au gândit că aceasta este cea mai bună și înțeleaptă decizie pentru siguranța tuturor. Invitații au fost anunțați recent că nunta nu va mai avea loc în vară”.

Potrivit sursei citate, cei doi speră “să aibă nunta la care visează atunci când va fi timpul potrivit“.

“Sincer, nu știu ce o să se întâmple. Suntem închiși într-un fel de cutie, la fel ca tot restul lumii. Va trebui să așteptăm și să vedem încotro o vor lua lucrurile”, a spus Jennifer pentru Elle De Generes.

Alex a cerut-o pe Jen într-o vacanță în Bahamas
Alex a cerut-o pe Jen într-o vacanță în Bahamas  foto: instagram

Alex Rodriguez a cerut-o de soție pe Jennifer Lopez într-o vacanță romantică în Bahamas, în martie anul trecut. El i-a dăruit un inel cu o valoare estimată între 1 și 5 milioane de dolari, potrivit  Town & Country.

Alex Rodriguez este un jucător profesionist de baseball. Recent, fuseseră iscate niște zvonuri cum că Jen ar fi însărcinată și că ar fi fost văzută cu burtică pe care și-o atingea într-un mod afectuos. De aici, lucrurile au luat-o razna. Lumea a început să facă speculații pe tema că, în ciuda faptului că e foarte în formă și sănătoasă, totuși, Jen are 50 de ani și că, fizic și fiziologic, ar fi imposibil.

În plus, alte guri rele mai spuneau că nici “înotătorii” lui Rodriguez nu ar mai fi atât de rapizi, după anii de steroizi injectați.

Surse din apropierea cuplului au infirmat, însă, zvonurile. Jen nu e însărcinată. Ea are doi gemeni din relația cu Mark Anthony, iar el – două fete, dintr-un mariaj anterior.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI