Cum arată mama cântăreței Jennifer Lopez. Are 73 de ani, dar nu-i dai vârsta. Foto

Cum arată mama cântăreței Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, în vârstă de 50 de ani se mândrește cu un corp de invidiat, iar acest aspect l-au remarcat din nou fanii în cel mai recent concert al artistei. Dacă vă întrebați de unde a moștenit cântăreața elixirul tinereții, ei bine, de la nimeni alta decât mama sa.

Cum arată mama cântăreței Jennifer Lopez? Artista îi seamănă leit

Artista se numără printre cele mai frumoase cântărețe la nivel internațional. După cum ați observat anii sunt doar o cifră pentru Jennifer Lopez care se simte excelent în corpul său bine ”sculptat”. Artista spune că de vină pentru aspectul său fizic sunt genele bune pe care le-a moștenit de la mama sa. Deși, nu apare deseori în lumina reflectoarelor, mama lui J.Lo arată formidabil la 73 de ani, iar dacă nu ai fi citit vârsta, cu siguranță nu ți-ai fi dat seama câți ani are.

Jennifer Lopez și mama sa, în vârstă de 73 de ani, Guadalupe Rodriguez, seamăna ca două picături de apă, iar dacă le-ai vedea pe stradă probabil ai presupune că sunt surori.

jennifer lopez, mama artistei, gene

Cum arată mama cântăreței Jennifer Lopez?

Pe lângă genele bune pe care le-a moştenit, focoasa artistă face sport, ţine dietă şi are o relaţie foarte bună cu somnul, conform spuselor ei. ”Ceea ce mănânci nu îți afectează doar corpul, îți poate schimba și felul în care arată pielea”, a declarat artista.

Jennifer și mama sa au fost recent văzute împreună, după concertul extraordinar de la Super Bowl, pe care artista l-a susținut împreună cu Shakira. Cele două, împreună cu fiica cântăreței și cu logodnicul solistei, au luat împreună prânzul. Și se pare că și fiica lui Jennifer, Emme, a moștenit genele de la mama și bunica sa. Adolescenta este înaltă și preferă ținutele sport la fel ca și mama sa. Jennifer a purtat un costum sport din două piese, cu print leopard, care a lăsat la vedere abdomenul perfect al cântăreței.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI