Jennifer Lopez e sexy și la 50 de ani, dar să vezi cât de bine arată mama ei la 74. Foto inedit

Mama renumitei Jennifer Lopez are vârsta de 74 de ani și arată de milioane. De aceea, nu e de mirare că vedeta are gene atât de bune și se menține într-o formă de zile mari, și la 50 de ani. Artista și actrița de origine americană se mândrește foarte tare cu mama ei, cu care are o relație specială.

Jennifer Lopez e sexy și la 50 de ani, dar să vezi cât de bine arată mama ei la 74

Totodată, de curând, Jennifer Lopez s-a pozat în compania mamei sale, care se numește Guadalupe Rodriguez. Deși are o vârstă înaintată și ar putea să se încadreze cu succes în categoria bunicuțelor respectabile, nu își trădează deloc anii împliniți. Artista care își celebrează aniversarea în luna iulie, când va împlini 51 de ani, mărturisea de multe ori că și-a moștenit mama, la capitolul frumusețe. Și dacă ar fi să ne ghidăm după cele mai recente fotografii cu cele două, Guadalupe pare la rândul ei că a împlinit această vârstă.

Jennifer Lopez e sexy și la 50 de ani, dar să vezi cât de bine arată mama ei la 74. Foto inedit

Mama renumitei artiste are vârsta de 74 de ani

Totodată, în acest an, Jennifer Lopez a petrecut Ziua Femeii în compania mamei sale. Au marcat momentul cât se poate de special printr-o fotografie, care a ajuns foarte rapid să fie postată de vedeta americană, pe contul său de Instagram.

„Oamenii mă întreabă de unde îmi iau energia, pasiunea, mişcările de dans… Ei bine, că să ştiţi, de la mama mea, Guadalupe“, a transmis Jennifer Lopez, la finalul anului trecut.

Mama acesteia își celebrează ziua de naștere în luna decembrie, iar cu acel prilej, vedeta a distribuit un filmuleț în care apare pe aceeași scenă cu Guadalupe. În acele clipe, Jennifer Lopez susținea un concert și a invitat-o pe mama ei să i se alăture, potrivit adevărul.ro. Cele două i-au emoționat, pe atunci, pe cei aflați în public. De asemenea, între fiica celebră și mama ei există foarte multe asemănări fizice, remarcate și de fani. Jennifer Lopez și Guadalupe seamănă ca două picături de apă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI