Cum arăta Carmen Grebenișan înainte de operații estetice. Concurenta Survivor e de nerecunoscut FOTO

Badea Violeta 12.06.2023, 20:39

Carmen Grebenișan este, fără dar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate influencerițe de la noi din țară. Anul acesta, ea a participat la Survivor România și a ajuns până în marea finală a competiției de la Pro TV. Astfel, fanii show-ului au putut să-i admire formele perfecte, dar iată cum arăta vedeta înainte de operațiile estetice. Puțini sunt cei care ar recunoaște-o!

Carmen Grebenișan înainte și după operațiile estetice

Carmen Grebenișan nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este o influenceriță celebră care a făcut furori la Survivor România, reușind să ajungă până în finala competiției din Republica Dominicană.

Ea a fost mereu apreciată datorită felului în care s-a prezentat pe trasee și a faptului că nu s-a implicat în conflicte, dar și a frumuseții care i-a fermecat pe telespectatorii îndrăgitului show de la Pro TV. Puțini dintre ei știu, însă, că superba blondină are operații estetice.

La un moment dat, influencerița chiar a recunoscut că a solicitat ajutorul medicilor pentru a arăta cât mai bine. În urmă cu ceva timp, Carmen Grebenișan a povestit că a suferit o intervenție la nivelul bustului, la Cluj, pentru care a scos din buzunar nu mai puțin de 2.800 de euro.

„Am zis: Doamne, nu-mi vine să cred că am trecut şi prin asta. Eram deja foarte încrezătoare în mine, nu-mi mai păsa de nimic. Când m-am ridicat de pe pat am simţit că am doi bolovani în loc de sâni, efectiv am crezu că o să-mi pice sânii, îi ţineam întruna cu mâna.”, declara vedeta, în urmă cu ceva vreme, în cadrul unui interviu.

Citește și Carmen Grebenișan, luată la bani mărunți de Cătălin Măruță: ”Au plătit mai bine la Antenă sau la PRO TV?” Ce i-a răspuns vedeta!

Asa arata Carmen Grebenisan inainte de operatiile estetice
Asa arata Carmen Grebenisan inainte de operatiile estetice

Ce alte intervenții mai are Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan susține că tot timpul și-a dorit să arate bine, astfel că și-a mai făcut și o intervenție la buze, mai exact și-a injectat acid hialuronic. De asemennea, vedeta a mai spus că și-a făcut și o rinoplastie.

„Acid hialuronic la tâmple pentru a ridica puțin ochii și a umple golul care se adâncește, odată cu înaintarea în vârstă și pierderea grăsimii din zona feței.

Retuș buze, ultimul retuș l-am avut în octombrie 2019, cu 0,4 sau 0,6 ml (trebuie să verific cu doamna doctor). Mereu mă las pe mâna dânsei, fără să întreb, am cea mai mare încredere pentru un rezultat final cu aspect natural. Umplerea unei cute cu acid hialuronic, cută cauzată de asimetria mandibulei.”, declara, acum ceva timp, Carmen Grebenișan.

Citește și Calvarul prin care trece Carmen Grebenișan după participarea la Survivor: „A luat-o razna!”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...