Cum a reușit Gabriela Cristea să dea jos 14 kg, după naștere. Secretul pe care ar trebui să-l cunoască orice femeie

Redacția IMPACT 14.01.2020, 15:29
Cum a reușit Gabriela Cristea să dea jos 14 kg, după naștere. Secretul pe care ar trebui să-l cunoască orice femeie

Începutul de an s-a dovedit a fi bun pentru Gabriela Cristea. Prezentatoare TV și-a schimbat considerabil constituția fizică. Cum a reușit să devină mai suplă și care este secretul ei?

Gabriela Cristea, început de an cu mai puține kilograme

Frumoasa prezentatoare TV în vârstă de 45 de ani a reușit o performață incredibilă, cu care negreșit se poate mândri tuturor. Gabriela Cristea își arată acum și mai mult frumusețea nturală prin faptul că a reușit să dea jos aproximativ 14 kilograme pe care le avea în plus. Soția lui Tavi Clonda se simte mai bine acum, fiind mai frumoasă, dar și mai suplă.

Vedeta le spune fanilor cum a reulit să ajungă să renunțe la surplusul de kilograme și mărturisește cu sinceritate că a reușit să slăbească doar prin intermediul unei diete. Da, poate pare greu de crezut având în vedere că, în general, antrenorii de fitness, dar și nutriționiștii recomandă ca surplusului de grăsime să se realizeze atât prin mișcare, cât și printr-un regim alimentar echilibrat.

Gabriela Cristea și copiii ei
Gabriela Cristea și copiii ei

Ei bine, Gabriela Cristea spune că din păcate nu a mai avut timp să se ocupe de un program mai riguros de exerciții fizice, însă vedeta spune totuși că a apelat la o serie de ședințe de meditație și de yoga. Se pare că mâncatul la ore fixe este cheia succesului pentru ea, dar și mesele regulate peste care nu sare niciodată.

„De când am născut, am slăbit vreo 14 kg, dar mai am încă pe atât. Mi-am propus să revin la o formă fizică foarte bună. Doar dietă. Am încercat să fac nişte pilates, dar nu am timp şi am mai făcut şi nişte exerciţii de meditaţie, de yoga.

Mănânc la ore fixe, mănânc cinci mese pe zi şi mi-am făcut eu, practic, o dietă de aproximativ 1000 de calorii. Am analizele făcute, dar ideea este că nutriţionistul mi-ar da cam acelaşi lucru să mănânc. Am mai fost la nutriţionist, adică nu aş fi la prima abatere”, a transmis Gabriela Cristea, potrivit click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe