Cum își revine în formă Andreea Marin, după sărbătorile de iarnă. Ce a scos din alimentație. Secretul pe care trebuie să-l cunoască orice femeie

Redacția IMPACT 07.01.2020, 13:11
Cum își revine în formă Andreea Marin, după sărbătorile de iarnă. Ce a scos din alimentație. Secretul pe care trebuie să-l cunoască orice femeie

Andreea Marin este una din cele mai apreciate figuri de televiziune din România. La cei 44 de ani ai săi, „Zâna Surprizelor” se află într-o formă de invidiat. Dar cum se menține mereu tânără frumoasa brunetă?

Lecții de frumusețe cu Andreea Marin

Andreea Marin începe anul 2020 în forță și asta pentru că apelează la trucuri de frumusețe la care nu renunță sub niciun chip. Ea știe cel mai bine că pe lângă răsfăț, cea mai bună metodă de a te menține sănătos și într-o formă fizică potrivită este să facă mișcare. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit pe pagina sa de Instagram care este secretul frumuseții ei și la ce trucuri apelează cu încredere, fără ca măcar să facă rabat de la mâncărurile tradiționale pe care le are toată lume pe masa de Sărbători.
Vedeta s-a înscris într-un program intens de detoxifiere a organismului, un proces natural de eliminare şi neutralizare a toxinelor din organism, „printr-o dietă bazată doar pe legume, verdețuri și puține fructe (cele ce nu sunt prea bogate în zahăr), dietă supravegheată de nutriționist”. Pe lângă acesta, ea pune accent și pe îngrijirea tenului, pentru ca acesta să aibă parte de o spnătate corespunzătoare, iar ridurile să fie cât mai estompate în mod natural.

„Început de an, ca întotdeauna (…). Detox și reechilibrare minte, trup și suflet. Nu mi-am refuzat nimic din bunătățile tradiționale de sărbători, e o bucurie la care nu renunț, să mă bucur de parfumul copilăriei și prin plăcerile culinare ce-mi amintesc de acasă. Dar încep anul cu revenirea la echilibru, prin curățarea trupului și pe interior, printr-o dietă bazată doar pe legume, verdețuri și puține fructe (cele ce nu sunt prea bogate în zahăr), dietă supravegheată de nutriționist (…)
Mișcarea, masajul, îngrijirea tenului, a pielii, dar și a minții prin procedurile și seminariile diversificate din program te readuc la liniștea și starea bună de care ai nevoie că să începi anul în formă, cu energie pozitivă și gânduri bune.

Andreea Marin se răsfață la un centru de înfrumusețare din Brașov.
Andreea Marin se răsfață la un centru de înfrumusețare din Brașov.

Ce noutate mi-a atras atenția anul acesta? Masajul cu rădăcini japoneze Yumeiho, de pildă, care mi-a deblocat corpul, pur și simplu, coloana și zona cervicală erau în cazul meu zonele cele mai afectate de oboseală și stres. Există puncte comune cu masajul thai, dar și mișcări specifice cu efect nemaipomenit de revigorare, adică exact ceea ce aveam nevoie.  (…) nu ezitați să va oferiți un dar: revenirea la rădăcini, la starea bună, un restart benefic pentru fiecare dintre noi. Și un mic sfat: plecați de acasă spre Brașov sau de acolo spre casă la miezul nopții, traficul nu va mai fi deloc o problema! 2 ore și un pic până la București! Și un somn bun la amiază, în loc să pierd ocazia asta stand la coadă într-un șir de mașini interminabil. ? Pe curând!”