Cum a reacționat fiica Ioanei Ginghină, când a aflat că mama sa a pozat nud în Playboy. A fost o surpriză totală

Stan Filon 18.09.2020, 10:20
Cum a reacționat fiica Ioanei Ginghină, când a aflat că mama sa a pozat nud în Playboy. A fost o surpriză totală

S-a aflat cum a reacționat fiica Ioanei Ginghină, când a aflat că mama sa a pozat nud în Playboy. Cea care i-a dat vestea inedită a fost chiar mama ei. Actrița a vorbit deschis despre acest moment, într-un interviu acordat recent.

Actrița Ioana Ginghină i-a spus fiicei sale că a pozat în Playboy. Ce reacție a avut fata

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 42 de ani are o relație foarte strânsă cu fiica ei Ruxandra, în vârstă de 12 ani. Își povestesc totul și nu există secrete la ele în familie. Vedeta a ales să-i spună totul fiicei sale, mai ales după ce a divorțat de tatăl ei, actorul Alexandru Papadopol. Nu a vrut ca fiica ei să afle despre pictorialul din Playboy din alte surse detalii care ar fi afectat-o în vreun fel.

Despre pictorial, actrița spune că nu regretă, mai ales că avea 20 de ani și era singură. Actrița a vorbit și despre prejudecățile din România.

Actrita Ioana Ginghina i-a spus fiicei sale ca a pozat in Playboy. Ce reactie a avut fata
Actrita Ioana Ginghina i-a spus fiicei sale ca a pozat in Playboy. Ce reactie a avut fata

”Dacă eram profesoară, poate era ceva ciudat”

„Nu regret pictorialul pe care l-am făcut. Mi se pare cam mare ipocrizia: dacă pozează Jennifer Lopez, zice lumea: ‹‹Mamă, ce bine arată, la 50 de ani! Uite-o, dezbrăcată și cum arată!›› Dacă pozează una de-a nostră: ‹‹Ia uite, dragă, îi mai trebuia ei la 50 de ani să pozeze!››

Mi se pare ipocrizia mult prea mare. Ne uităm peste Ocean și e OK, iar la noi nu e OK. Ruxandra nu a văzut pozele, dar știe. Când a fost divorțul, eu am ținut să îi spun cam tot ce putea să apară în presă și să o afecteze.

Dacă eram profesoară, poate era ceva ciudat. Fiind actriță, fiind singură în perioada aceea, având 20 și ceva de ani, nu mi s-a părut așa o problemă. Ruxi nu a avut nicio reacție când i-am spus despre pictorial. Vrea să se facă și ea actriță”, a declarat, pentru Libertatea, Ioana Ginghină.

Fiica Ioanei Ginghină vrea să se facă actriță

Actrița era pe val atunci când a făcut pictorialul. Tocmai ce jucase în telenovela Numai iubirea. A primit un sfat pe care l-a urmat cu sfințenie, pentru a nu rămâne în memoria publicului ca iepurașul Playboy.

„A meritat și financiar, dar să știi că ce m-a motivat a fost faptul că făceam seriale. Pe vremea aceea, PR-ul de la PRO TV, care era foarte puternic, mi-a zis: ‹‹Dacă tu vei fi cuminte și nu te vei apuca acum, după pictorialul acesta, să ieși cu cutare, să te cuplezi cu fotbaliști, imaginea ta va fi curată și tu nu vei fi, cum ar veni, doar emblema „Iepurașul” Playboy.

Tu vei fi o actriță care a pozat și în Playboy››. Am ținut cont de aceste sfaturi și, într-adevăr, așa a fost. Poate chiar s-a și uitat peste timp că eu am și pozat în Playboy. Efectiv eu am avut niște roluri și am pozat și în Playboy”, a mai spus actrița.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...