Cum a ajuns Gina Pistol să pozeze în Playboy. Povestea din spatele pozelor ispititoare ale iubitei lui Smiley

Daria Petrescu / 27.08.2020, 17:48
Cum a ajuns Gina Pistol să pozeze în Playboy. Povestea din spatele pozelor ispititoare ale iubitei lui Smiley

Gina Pistol este una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran. Are o carieră de succes, fiind implicată deja în două proiecte la Antena 1. De trei ani, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Smiley, cei doi formând unul dintre cele mai solide cupluri. Puțini sunt însă, cei care știu cum a devenit celebră Gina Pistol. Ei bine, prezența în Playboy i-a adus succesul mult așteptat, pentru că după aparițiile incendiare de pe paginile publicației, ofertele au curs lanț. Iată povestea din spatele pozelor ispititoare ale iubitei lui Smiley

La vârsta de 19 ani, viața i s-a schimbat complet Ginei Pistol

În urmă cu 20 de ani, Gina Pistol nu cunoscuse celebritatea, însă, în iarna anului 2000 viața i s-a schimbat complet. Pe vremea aceea, iubita lui Smiley avea 19 ani și lucra într-un magazin de articole sportive din Capitală. Gina Pistol a fost remarcată la magazin de unul dintre clienți. Se pare că acesta avea relații printre oficialii Playboy România, așa că i-a făcut Ginei o ofertă de nerefuzat.

Gina Pistol a pozat în Playboy în anul 2000
Gina Pistol a pozat în Playboy în anul 2000

Ședința foto realizată de Gina Pistol a fost cu adevărat spectaculoasă, iar de atunci viața acesteia s-a schimbat complet. Ofertele în lumea televiziunii au curs lanț. De atunci, iubita lui Smiley a reușit să devină unul dintre cele mai îndrăgite personaje de pe micul ecran.

În prezent, aceasta este prezentatoare la Chefi la Cuțite și face parte din proiectul de amploare Asia Express. Showul va începe în curând la Antena 1.

Gina Pistol, dezvăluiri interesante despre relația cu Smiley

Gina și Smiley sunt împreună de mai bine de trei ani, însă, mult timp au ținut relația departe de ochii curioșilor. Cei doi s-au afișat împreună în perioada de izolare, când au și făcut câteva clipuri pe care le-au postat în mediul online. La scurt timp, prezentatoarea tv a vorbit despre relația cu artistul.

Vedeta recunoaște că este „maniacă cu curățenia”, iar când vede că Smiley vrea să mănânce pe canapea devine „teroristă”.

„Am aspirat, am gătit, am spălat, am făcut live-uri pe internet. Printre acestea se numără și intervenția în cadrul emisiunii lui Selly de pe YouTube, când Smiley le-a întrerupt discuția. Asta e problema mea, sunt prea gospodină”.

Gina Pistol este una dintre cele mai sexy vedete de la noi
Gina Pistol este una dintre cele mai sexy vedete de la noi

Nu vreți să știți prin ce trece săracul Andrei. Sunt maniacă. Mie îmi ia vreo șapte ore să fac curățenie în toată casa. După ce fac toate astea și casa strălucește, el se gândește că ar mânca ceva pe canapea, atunci devin teroristă”, a transmis Gina Pistol prin intermediul unui video.

Recent, Gina Pistol a explicat cum decurge relație ei cu Smiley. De altfel, cei doi au fost foarte discreți în privința detaliilor din cuplu. Iată că vedeta a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre ei.

” Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”, a fost de părere Gina Pistol, potrivit celor de la okmagazine.ro.

Gina Pistol se pregătește să devină mamă

Zilele trecute, au ieșit la iveală amănunte mai puțin știute despre  vedeta Antena 1. Se pare că aceasta va deveni în curând mama. Surse din anturajul celor doi au mărturisit că Gina Pistol s-ar afla în aproximativ trei luni de sarcină, iar pe la jumătatea lunii februarie a anului 2021 ar urma să apară bebelușul.

„Ginuța ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați.

Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată.

„Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au dezvăluit surse apropiate cuplului pentru Ciao. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI