Cum a reacționat Anamaria Prodan, după vestea că Reghecampf a devenit tată. Ce i-a urat impresara fostului soț

Andra Daoud 19.05.2022, 13:30
Cum a reacționat Anamaria Prodan, după vestea că Reghecampf a devenit tată. Ce i-a urat impresara fostului soț

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară în această dimineață, după ce iubita lui, Corina Caciuc, a născut un băiețel. Antrenorul și partenera sa sunt în culmea fericirii și multă lume s-a întrebat cum a primit vestea Anamaria Prodan, cea cu care Reghe este în plin proces de divorț. Impresara nu a rămas indiferentă la vestea că Reghe este tată pentru a treia oară.

Reacția pe care a avut-o Anamaria Prodan după ce Reghe a devenit tată din nou

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinții unui băiețel pe care îl vor boteza Liam, în această dimineață. Antrenorul este în culmea fericirii și a publicat deja prima imagine cu bebelușul, așa că vestea a circulat repede.

Multă lume s-a întrebat cum va reacționa Anamaria Prodan când va afla că Reghe a devenit tată din nou, cu atât mai mult cu cât relația dintre antrenor și femeia care l-a făcut tată pentru a treia oară a fost cea care a dus la încheierea mariajului cu Anamaria Prodan. Impresara nu a rămas indiferentă și i-a făcut o urare de bine fostului partener: „Să-i trăiască și la mulți ani!”, a spus Anamaria Prodan pentru Ego.ro.

În ziua în care Reghe a fost la maternitate pentru a-și cunoaște cel de-al treilea băiat, Anamaria Prodan și-a însoțit fiul, pe Laurențiu Reghecampf Jr la probele pentru selecția echipei naționale a României și a marcat momentul important cu o fotografie pe Instagram. Fiul impresarei și al lui Reghe îi calcă pe urme tatălui său și joacă fotbal de performanță.

Cum a reactionat Anamaria Prodan, dupa vestea ca Reghecampf a devenit tata. Ce i-a urat antrenoarea fostului sot
Anamaria Prodan l-a incurajat pe Reghe Jr de la marginea terenului

Anamaria Prodan și Reghe se află în plin proces de divorț

Separarea dintre impresară și antrenorul de la Universitatea Craiova s-a produs anul trecut, iar la scurt timp după ce au făcut public faptul că nu mai sunt împreună, au depus și actele de divorț. Prima înfățișare din procesul de divorț a avut loc recent, însă lucrurile sunt departe de a se finaliza, pentru că foștii parteneri au de împărțit o avere considerabilă.

„Divorțul este abia la început. Eu vreau banii pe care mi i-a luat. Atât. Tot ce mi-a luat, jumătatea mea înapoi. Soțul meu a greșit foarte mult în viața asta a lui și a repetat greșelile, probabil le va repeta la nesfârșit pentru că este un suflet mic și trebuie ajutat”, a declarat Anamaria Prodan recent.

Laurențiu Reghecampf a recunoscut că ruptura s-a produs din cauză că el a început o relație cu femeia care astăzi l-a făcut tată. La scurt timp după ce Reghe și Anamaria au anunțat divorțul, a apărut și informația că actuala parteneră a antrenorului, Corina Caciuc, este însărcinată. Cei doi s-au mutat împreună la Craiova, acolo unde Reghe o antrenează pe Universitatea, iar astăzi familia lor s-a mărit.

Urmăriți Impact.ro și pe