Ce va face Anamaria Prodan cu numele de Reghecampf. E dorința sa cea mai mare acum: „Aștept să se termine”

Ioana Bucur 13.05.2022, 10:25
Ce va face Anamaria Prodan cu numele de Reghecampf. E dorința sa cea mai mare acum: „Aștept să se termine”

A luptat atâta timp să își țină familia unită, însă acum așteaptă cu nerăbdare momentul finalizării divorțului, ca să poată lăsa în trecut suferința și dezamăgirea și să privească liniștită spre viitor. Jurnalișii redacției Ego – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, ce va face Anamaria Prodan cu numele de Reghecampf. Ce ne-a spus impresara despre planurile sale și despre ideea unei alte căsătorii.

Ce planuri are Anamaria Prodan cu numele lui Reghecampf

Cine ar fi crezut că Anamaria Prodan va ajunge să numere zilele până când va fi din nou o femeie liberă, iar Laurențiu Reghecampf un capitol încheiat al vieții sale, rămânând doar tatăl fiului ei.

Într-un interviu oferit în exclusivitate jurnaliștilor redacției Ego – Impact.ro, celebra impresară ne-a dezvăluit că este pregătită să renunțe la numele de Reghecampf după ce va cunoaște un bărbat alături de care să îmbătrânească și care să o facă să îmbrace rochia de mireasă.

„Ăla e numele meu: Anamaria Prodan Reghecampf. Și așa rămâne. Până mă voi căsători așa rămâne. Cred în continuare în ideea de căsătorie. Aștept să se termine mai repede divorțul. Mă rog. Acum m-ar face fericită un bărbat foarte puternic care să mă modeleze el, nu să-l inventez eu”, a povestit Anamaria Reghecampf pentru Ego.ro.

Ce va face Anamaria Prodan cu numele de Reghecampf. E dorința sa cea mai mare acum: „Aștept să se termine”
Anamaria Prodan

Impresara și fiica ei, Sarah, sunt nedespărțite

Am putea spune chiar că divorțul îi priește, Anamaria Prodan arată mai bine ca oricând. Cu un look complet nou față de cel pe care îl afișa în momentul în care l-a cunoscut pe Laurențiu Reghecampf, Anamaria și-a adus aminte de celebra ei coafură „palmier” și de cum a ajuns să creeze o isterie în jurul ei.

„Eram în America și am vrut ceva al meu pentru că nu îmi plăcea absolut nimic din tot ce îmi făceau stiliștii. Mi-am luat eu un aparat de creponat și mi-am inventat așa părul”, a explicat impresara.

Însoțită de fiica ei, Sarah, Anamaria Prodan a participat, în urmă cu câteva zile, la evenimentul la care un celebru salon de înfrumusețare din București a aniversat zece ani de activitate și unde a și primit un premiu special „Pentru performanță în impresariatul sportiv”.

„Sarah este Anamaria în tinerețe. Și la caracter suntem la fel de aprige. Ea pare mai timidă pentru că nu este obișnuită cu presa, ea e sportivă, are antrenamente. Acum a venit în România și o car așa după mine pe la evenimente ca să nu vin singură”, ne-a povestit Anamaria Prodan despre fiica ei.

Sarah Dumitrescu se numără printre sportivii de top pe care Anamaria îi reprezintă cu succes.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...