Cum a petrecut Nelu Tătaru pe ultima sută de metri, înainte de debutul restricțiilor în România. Ministrul Sănătății s-a înghesuit cu alte cinci persoane într-un iglu, la Iași

Mihai Roșoiu 09.11.2020, 11:49
Cum a petrecut Nelu Tătaru pe ultima sută de metri, înainte de debutul restricțiilor în România. Ministrul Sănătății s-a înghesuit cu alte cinci persoane într-un iglu, la Iași

Ca mulți alți români, Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a petrecut înainte de debutul restricțiilor în România. Membrul Guvernului s-a înghesuit, alături de alte persoane, într-un „iglu” al unei terase din Iași. Prezența lui Tătaru la terasă nu a trecut neobservată, oficialul fiind pozat și filmat de unul dintre angajații localului. Deznodământul poveștii nu a fost foarte fericit pentru bărbatul care l-a surprins pe Tătaru pe telefon.

6 persoane într-un iglu din Iași

Duminică, 8 noiembrie, cu mai puțin de 24 de ore înainte de a intra în vigoare noile restricții impuse de Guvern, ministrul Sănătății a sărbătorit la o terasă din Iași alături de alte cinci persoane. Potrivit presei locale, alături de Nelu Tătaru s-au mai aflat alte cinci persoane. O consilieră d-ale sale, președintele CJ Iași, Costel Alexe, și alți trei membrii ai familiei acestuia au fost surprinși într-un iglu de pe o terasă din frumosul oraș moldav.

Astfel, într-un spațiu de cinci metri pătrați, s-au aflat șase persoane, dintre care două erau minore. Cei șase au petrecut o perioadă destul de îndelungată în spațiul acoperit de material plastic, profitând astfel de lipsa interdicțiilor.

Nelu Tataru alaturi de Costel Alexe, presedinte CJ Iasi
Nelu Tataru alaturi de Costel Alexe, presedinte CJ Iasi

Trei dintre meseni au plecat de pe terasă. Mai exact, soția lui Costel Alexe și cei doi copii au părăsit locația după ce au servit masa, însă ceilalți au rămas. Consiliera sa și președintele Consiliului Județean au continuat să discute. În fotografiile făcute, se poate observa că Tătaru și Alexe stau destul de apropiați, nerespectând distanța.

Pozele cu Tătaru l-au costat job-ul pe angajat

Imaginile în care Nelu Tătaru a petrecut după-amiaza într-un iglu de pe o terasă din Iași alături de alte cinci persoane l-au costat pe autorul lor. Angajatul terasei care l-a filmat și pozat pe membrul Executivului a rămas fără job. Observat în momentul în care încerca să-l surprindă pe Nelu Tătaru, acesta a fost chemat de proprietarul localului. Acesta din urmă i-a cerut să plece.

La doar câteva ore de la întâlnirea de taină din iglu, pe întreg teritoriul României au intrat în vigoare noile restricții. Potrivit acestora, localurile vor fi închise, purtarea măștii devine obligatorii în toate spațiile. De asemenea, cinematografele au închis din nou. Școlile au trecut în sistem online, iar circulația este interzisă în anumite intervaluri de timp.

În fotografiile apărute în presă se poate observa cum a petrecut Nelu Tătaru pe ultima sută de metri, înainte de debutul restricțiilor din România. De luni dimineața și în următoarea perioadă, astfel de lucruri vor putea fi văzute din ce în ce mai rar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI