Cum a mers îmbrăcată Carmen Iohannis la vot. I-a luat pe toți prin surprindere

Diana Radu 11.11.2019, 11:01
Cum a mers îmbrăcată Carmen Iohannis la vot. I-a luat pe toți prin surprindere

Carmen Iohannis, soția Președintelui Klaus Iohannis a mers ieri, 10 noiembrie la o secție de votare din Sibiu pentru a-și exprima votul, în jurul orei 11:30. Prima doamnă a ales să poarte o rochie simplă albă și un palton bej.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în ziua alegerilor prezidențiale

Ținuta pe care a purtat-o Carmen Iohannis în ziua alegerilor prezidențiale
Ținuta pe care a purtat-o Carmen Iohannis în ziua alegerilor prezidențiale

Preşedintele Klaus Iohannis a votat, duminică dimineaţă, la Liceul Jean Monnet din Capitală. El nu a fost însoţit şi de soţia sa, Carmen Iohannis. Prima doamnă a României a votat la secţia 68, amenajată în Şcoala Gimnazială nr. 4 din oraşul Sibiu. Carmen Iohannis a ales să poarte în ziua votării o rochie albă, simplă, peste care a avut o haină lejeră de toamnă, de culoarea bej.

La ieşirea de la urne, Carmen Iohannis le-a adresat tuturor românilor îndemnul de a ieşi la vot: “Este foarte important să vină toţi românii la vot”, a spus prima doamnă.

“Este o zi foarte importantă astăzi. Am votat pentru România normală și vă invit pe toți la vot. Este foarte important să vină toți românii la vot!”, a declarat Carmen Iohannis.

Primul tur al alegerilor prezidențiale 2019 s-a încheiat duminică seară, 10 noiembrie. Miza o reprezintă acum competitorul finalistului din turul al doilea, scrutin care este programat pe 24 noiembrie. De altfel, situația va fi mai simplă atunci, pentru că în cursă mai rămân doar doi candidați, astfel că numărătoarea finală se va efectua mai rapid și o distanță mare între cei doi adversari va arăta clar, chiar de la numărătorile parțiale, cine este câștigătorul.

Peste 8,6 milioane de români au votat duminică la secțiile din România, conform datelor anunțate de Biroul Electoral Central. Prezența finală la urne a fost de 47,66%, mai mică decât la alegerile din anul 2014, când s-a înregistrat 52,31% și cea mai redusă de după 1990. Acum, după numărarea a 99,30% din secțiile de votare din țara noastră, voturile stau astfel:

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe