Continuă războiul intern în PNL. Ludovic Orban: ”Am devenit sac de box pentru mulți colegi de-ai mei”

Nicu Stan 10.07.2021, 17:47
Continuă războiul intern în PNL. Ludovic Orban: ”Am devenit sac de box pentru mulți colegi de-ai mei”

Continuă războiul intern în PNL. Ludovic Orban: ”Am devenit sac de box pentru mulți colegi de-ai mei”. Ultimele detalii despre lupta din PNL, în rândurile de mai jos.

Războiul din vârful partidul PNL continuă. Ludovic Orban spune că nu ar elibera pe nimeni dintr-o funcție doar pentru că nu este de partea lui

Continuă războiul intern în PNL. Ludovic Orban se vaită că a devenit sac de box pentru mulți dintre colegii lui.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus astăzi, la Bistriţa, că a devenit ”sac de box” pentru mulţi dintre colegii de partid, însă că eș nu vrea să răspundă atacurilor. El își dorește să promoveze un mesaj pozitiv şi să atingă obiectivul de a câştiga cu partidul toate alegerile care urmează a avea loc în anul 2024.

Ludovic Orban, un bun incasator
Ludovic Orban, un bun incasator

Ludovic Orban, sacul de box al PNL

De asemenea, Ludovic Orban a precizat şi faptul că nu a dat afară niciun membru PNL dintr-o funcţie publică doar pentru că nu este de partea lui.

”Am ascultat multe discursuri legate de îngrijorări. Eu nu am adus o echipă de bodyguarzi la nicio conferinţă judeţeană, văd că aici nu există una, eu nu am dat afară niciun membru al PNL dintr-o funcţie publică doar pentru că nu mă susţine pe mine. Nu vreau să mă plâng de faptul că am devenit sac de box pentru mulţi colegi de-ai mei, sunt obişnuit.

Ludovic Orban, obișnuit să fie atacat de PSD, nu de PNL

Sigur că e adevărat că sunt obişnuit să fiu atacat de PSD, nu de colegi de-ai mei. Cu toate astea, vă garantez: nu voi răspunde. Voi avea exact mesajul meu pozitiv, proiectul meu, viziunea mea, obiectivele mele pentru PNL, şi obiectivele sunt foarte simple: să păstrăm PNL pe primul loc şi să câştigăm toate alegerile din 2024. Împreună, vom reuşi”, a spus liderul PNL, cu ocazia alegerilor din cadrul filialei judeţene PNL Bistriţa-Năsăud.

Ludovic Orbanu nu face diferențe

În plus, Ludovic Orban a mai spus, în cadrul discursului său, că a fost, este şi va fi ”garantul unităţii Partidului Naţional Liberal” şi că nu a făcut diferenţe între membrii proveniţi din PNL şi cei din PD, în urma fuzionării celor două partide, scrie Agerpres.

Preşedintele PNL a simțit nevoia să sublinieze nevoia ca partidul să aibă o componentă naţională, aşa cum apare şi în denumirea lui, prin care să să se promoveze valori fundamentale ale societăţii: familia, biserica, şcoala şi satul românesc.

PNL și-a pus amprenta asupra României

”Noi suntem liberali, e adevărat că susţinem libertatea, proprietatea particulară, inţiativa privată, profesiile liberale, susţinem individualităţile, egalitatea de şanse, susţinem practic drepturile şi libertăţile fundamentale, dar noi nu suntem orice fel de partid liberal, noi suntem Partidul Naţional Liberal şi nu suntem de ieri, de astăzi, noi suntem din 1875 un partid care se confundă cu istoria României şi care şi-a pus amprenta decisivă asupra întregii istorii moderne a României.

Pe ce se biziue PNL

Din cauza asta, noi, PNL, trebuie să avem această componentă naţională, trebuie să ne bizuim pe rădăcinile puternice pe care le avem în tot ceea ce înseamnă personalitate, tradiţie, cultură a poporului român.

Noi trebuie să promovăm toate aceste valori, noi trebuie să apărăm aceste valori. Noi suntem un popor creştin. Noi trebuie să apărăm instituţii fundamentale ale societăţii româneşti, cum sunt familia, biserica, şcoala, satul românesc”, a declarat Ludovic Orban.

Urmăriți Impact.ro și pe