Cum a făcut mișto Theo Rose de Lino Golden în timp ce filmau piesa care acum e numărul 1 în trendingul Youtube

Ana Anitoiu 15.04.2021, 16:42

Theo Rose a făcut mișto de Lino Golden în timp ce filmau piesa care acum e numărul 1 în trendingul Youtube. Deși artiștii au dat lovitura cu noua melodie pe care s-au lăudat că au făcut-o în doar cinci ore, se pare că a existat și un detaliu asupra cărora cei doi n-au fost tocmai pe aceeași lungime de undă.

Cum a făcut mișto Theo Rose de Lino Golden în timp ce filmau piesa ajunsă numărul 1 în trendingul Youtube

Mai exact, Theo Rose și Lino Golden au ajuns pe locul întâi în trendingul Youtube cu melodia ”Face ce vrea ea”. Totul a plecat de la o provocare pe care frații Munteanu au lansat-o pentru cei doi, dar și pentru Mario Fresh și JO. Artiștilor li s-a propus să compună o piesă de la 0, câștigătoarea urmând să fie cea cu cele mai multe vizualizări.

Zis și făcut. S-au format două echipe: Vlad Munteanu, Mario Fresh și JO au interpretat o piesă de dragoste emoționantă, numită ”Mulțumesc”, iar Cristi Munteanu, Lino Golden și Theo Rose au ales să compună o piesă foarte diferită, ”Face ce vrea ea”, cu care au câștigat jocul. Însă, colaborarea artiștilor din tabăra învingătoare n-a fost fără divergențe. Se pare că frumoasa brunetă i-a spus fostului protejat al lui Alex Velea că folosește autotune-ul pentru ajustarea vocii – ceea ce e nedemn de un cântăreț de succes.

Cum a facut msto Theo Rose de Lino Golden in timp ce filmau piesa care acum e numarul 1 in trendingul Youtube
Lino Goden, Cristi Munteanu si Theo Rose, in clipul piesei ”Face ce vrea ea”

Lino Golden, promisiune după ce a ajuns pe locul 1 în trending

După ce a ajuns pe locul 1 în trending pe YouTube, Lino Golden a transmis un mesaj pentru cei care și-ar dori ca el să dispară din lumea muzicală. Fostul protejat al lui Alex Velea a spus că își dorește foarte mult să aibă succes în muzică și că muncește fără încetare ca să își îndeplinească visul.

”Orice ați face, oricât v-ați dori voi să dispar, să nu mă mai știe nimeni, să nu mai am succes, mă voi întoarce de fiecare dată și o să domin, pentru că muncesc non stop și îmi doresc asta foarte mult și ăsta este destinul meu. Le mulțumesc tuturor care au rămas cu mine de când am pornit la drum”, a spus Lino Golden.

Alex Velea, mesaj dur despre Lino Golden și Mario Fresh

Spre finalul anului trecut, relația dintre Alex Velea și protejații săi, Lino Golden și Mario Fresh, a început să se strice. Gurile rele spuneau că Antonia nu s-ar înțelege cu fiica Andreei Esca, Alexia Eram, și că i-a interzis acesteia să mai vină la studio alături de iubitul ei, Mario Fresh. Ca să clarifice lucrurile, Velea a publicat un mesaj referitor la acest conflict. Între altele, el a atras atenția că i-a primit în casa lui pe cei doi tineri și că le-a oferit ceea ce el nu a avut când era de vârsta lor: susținere în industria muzicală. Mai multe detalii, AICI!

”Eu și Antonia n-am ținut cont de șansele aproape inexistente care li s-au dat. Am văzut în ei talent și ambiție. Le-am oferit exact ceea ce îmi doream pentru mine în copilărie, sprijinul cuiva care să mă ajute în această industrie. Una din probleme e că ei și-au dorit să rămână în Golden Boy Society doar noi trei: eu, Lino și Mario. De la început, și Lino, și Mario, au știut dorința mea de a-i ajuta și pe alții să-și îndeplinească visul. Punctul culminant a fost atunci când ei m-au obligat să investesc în anumite proiecte ale lor în care eu nu am crezut. Puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar n-am făcut-o”, a fost o parte din mesajul lui Alex Velea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...