Cine este Theo Rose – o artistă ajunsă vedetă TV face bani frumoși din manele

Daria Petrescu 03.11.2020, 10:27
Cine este Theo Rose – o artistă ajunsă vedetă TV face bani frumoși din manele

Theo Rose are doar 22 de ani, însă în ultima perioadă a devenit una dintre cele mai îndrăgite artiste. A intrat în competiția ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ și a fost comparată de nenumărate ori cu Antonia. Este extrem de sexy și se iubește cu nepotul unuia dintre cei mai apreciați coregrafi de la noi. Mai mult, vedeta face bani frumoși din manele și asta pentru că deși s-a lansat pe piață cu muzică populară, aceasta este recunoscută și ca o artistă de manele.

Theo Rose are o frumusețe ce nu poate fi trecută cu vederea

După ce a devenit o artistă cunoscută și s-a aflat că se iubește cu nepotul lui nea Mărin, de mai bine de trei ani, Thea își face debutul în televiziune. Recent, ea a intrat în echipa ‘Bravo, ai stil! Celebrities‘, unde a reușit să impresioneze publicul.

Theo Rose este o cântăreață de doar 22 de ani, cu ochi verzi și cu ambiții mari pentru ‘Bravo, ai stil! Celebrities’. Ea a declarat că se teme de părerea celorlalți, fie că va fi vorba de restul concurentelor sau de jurați.

A mai cochetat cu televiziunea

Theo Rose a absolvit Liceul Dinu Lipatti din București.  Tânăra de doar 22 de ani a cochetat și cu televiziunea, fiind în trecut, pe când era încă elevă de liceu, coprezentatoarea show-ului KIDSing’ de la Kanal D.

Thea Rose se iubește cu nepotul lui nea Mărin
Thea Rose se iubește cu nepotul lui nea Mărin

Theo Rose mărturisește că spiritul de artist este unul dintre atuu-rile pe care mizează și crede că varietatea de stiluri vestimentare extravagante pe care le va adopta o vor scoate din zona ei de confort și o va propulsa în preferințele publicului, dar și ale juraților.

„Pentru că sunt artistă, sunt creativă. Cred că în această competiție voi aduce mari surprize, tocmai pentru că îmi voi permite să merg în zone mai din punct de vedere vestimentar.

Îmi este teamă de părerea celorlalți, de mine, de cum voi reacționa la unele critici care mi se aduc. Oricum, sunt mai mult entuziasmată decât speriată’, spune Theo Rose.

Se iubește cu nepotul lui nea Mărin

Chiar dacă este extrem de frumoasă și are mulți admiratori, Thea nu este singură. Ea se iubește de mai bine de trei ani, cu nnepotul lui nea Mărin Barbu, celebrul corecraf devenit faimos la Dansez pentru tine.

Theodora Diaconu a povestit că ea și Alex s-au cunoscut datorită pasiunii comune pentru muzica populară și că asta i-a legat și mai mult, însă deocamdată, dat fiind că are doar 22 de ani, nu are gânduri de măritiș.

„N-am așteptat o reacție anume de la părinții mei. E frumos, e deștept, e bine făcut, ce puteau să zică? Mama m-a înțeles. Eu am fost mereu cu bun-simt și am mers cu Alex acasă. Într-o seară le-am făcut cunoștință pur și simplu.

Am avut puține emoții cu tata. Dar i l-am prezentat și tata a spus: ‘Eu sunt taică-său’. Tata îmi spune că el mai vrea să facă o fată, că noi ne ducem la casele noastre. Deocamdată nu vreau să mă mărit”, a declarat în urmă cu ceva timp Thea Rose.