Cine este Lino Golden și de la ce a izbucnit cearta sa cu Alex Velea

Daria Petrescu 26.10.2020, 19:53
Cine este Lino Golden și de la ce a izbucnit cearta sa cu Alex Velea

Lino Golden era considerat băiatul „adoptiv” al lui Alex Velea, alături de Mario Fresh . Artistul i-a luat în urmă cu ceva timp sub aripa lui, pentru a le asigura o carieră muzicală de succes. Pentru o perioadă, totul a mers bine. Din păcate, relația dintre cei trei s-a stricat, iar aceștia și-au aruncat cuvinte grele în mediul online. Iată de la ce a izbucnit cearta dintre Lino Golden și Alex Velea.

Lino Golden, replici dure la adresa lui Alex Velea

În urmă cu doar câteva săptămâni, un scandal a izbucnit între Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh. Nimeni nu a înțeles exact de ce s-a stricat relația dintre cei trei, însă, la un moment dat, Alex Velea a postat pe Youtube, un clip în care explică partea lui de adevăr. La un moment dat, s-a spus că Antonia nu o are la inimă pe Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh. Ba mai mult, se pare că artista i-ar fi interzis tinerei să vină la studio.

„Un răspuns concret nu a dat nimeni, doar înțepături pe Instagram, d-aia fac acest clip acum. Nu vreau să dau în oameni cu care am crescut și pe care i-am considerat familia mea. Vreau să vă spun partea mea de adevăr și mai departe concluzia o s-o trageți voi.

Povestea celor doi sună cam așa. În momentul în care ne-am hotărât să-i luăm în casa noastră, în care au locuit, în care au crescut vreme de patru ani, lumea se întreba oare ce e în capul nostru pentru că în industria asta, lumea renunță foarte ușor la tine.

Cei trei formau o familie fericită
Cei trei formau o familie fericită

Eu și Antonia n-am ținut cont de șansele aproape inexistente care li s-au dat. Am văzut în ei talent și ambiție. Le-am oferit exact ceea ce îmi doream pentru mine în copilărie, sprijinul cuiva care să mă ajute în această industrie”, a declarat Alex Velea.

Eu și Antonia n-am ținut cont de șansele aproape inexistente care li s-au dat. Am văzut în ei talent și ambiție. Le-am oferit exact ceea ce îmi doream pentru mine în copilărie, sprijinul cuiva care să mă ajute în această industrie”, a declarat Alex Velea.

„Nu-mi imaginam că te poți duce atât de jos”

„Una din probleme e că ei și-au dorit să rămână în Golden Boy Society doar noi trei: eu, Lino și Mario. De la început, și Lino, și Mario, au știut dorința mea de a-i ajuta și pe alții să-și îndeplinească visul.

Însă Lino și Mario când au dat de faimă și atenție au uitat de aceste lucruri. Prin acțiunile lor au dat dovadă că nu mai vor să facă parte din Golden Boys Society.

Punctul culminant a fost atunci când ei m-au obligat să investesc în anumite proiecte ale lor în care eu nu am crezut. Puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar n-am făcut-o.

Știu, Lino, de dragul cifrelor ești în stare să pupi unde ai scuipat. Uiți acum câteva luni că omul ăsta ar fi făcut orice să te distrugă. Nu-mi imaginam că te poți duce atât de jos, dar uite că poți.  E trist că, pentru niște cifre, tu ești în care să-ți calci pe demnitate și să te asociezi cu unul care vrea să te distrugă.

Cu prietenia falsă se încheie și prietenia noastră adevărată. Eu și Antonia te-am ajutat din suflet și ne-am dorit să te dezvolți așa cum trebuie să se dezvolte un artist. Te-am văzut mereu ca pe copilul meu, ca pe fratele meu mai mic. De la Abi mă așteptam, dar la tine nu mă așteptam să poți să mergi atât de jos”, a încheiat Alex Velea.

Mesajul lui Lino Golden pentru Alex Velea

Lino Golden are doar 23 de ani și a devenit cunoscut alături de Alex Velea. Artistul spera ca tânărul să ajungă acolo unde își dorește, pe plan muzical.

„Mulțumesc din suflet că m-au luat la ei în casă, că m-au crescut că au avut grijă de mine și că mi-au dat un sens în viață. Se încheie aici un capitol din viața mea. O să rămân veșnic rescunoscător și cu respect. Viața merge înainte’, a scris Lino Golden pe Instagram.

 

Urmăriți Impact.ro și pe