Cum a apărut Traian Băsescu la petrecerea de Ziua Națională. Fostul președinte a sărbătorit ca odinioară la Bruxelles

Badea Violeta 02.12.2022, 15:00

Traian Băsescu nu a asistat la parada de 1 decembrie, organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României. În schimb, la un post de televiziune a apărut un clip cu fostul preşedinte al României petrecând la Bruxelles, unde pare că s-a consumat destul de mult alcool. Iată cum a apărut fostul șef al statului!

Cum a petrecut Traian Băsescu de Ziua Națională a României

Joi, 1 decembrie, a fost Ziua Națională a țării noastre, iar pentru toți românii a fost motiv de sărbătoare. Traian Băsescu nu a fost prezent la parada militară de la Arcul de Triumf și nici la recepţia de la Palatul Cotroceni, deoarece nu a fost invitat de Klaus Iohannis.

În schimb, fostul șef al statului s-a distrat de minune la Buxelles. Anul acesta, Traian Băsescu a ales să celebreze Ziua Națională a României în capitala Belgiei, unde alături i-au fost mai mulți europarlamentari şi colaboratori.

România TV a difuzat și un filmuleț cu fostul președinte al României. Acesta apare ținând în mână un parah de vin alb și cântând „Mulți ani trăiască”.

„Cred că putem cânta scurt „Mulţi ani trăiască”. Se sperie belgienii aştia, dar le explicăm că este ziua noastră”, le-a spus Traian Băsescu celor prezenţi, între care şi preşedintele PMP Eugen Tomac.

Citește și Adevărul despre relația Elenei Udrea cu Traian Băsescu a ieșit la iveală. Ce legătură au avut, de fapt!

Traian Basescu. Sursa foto Romania TV
Traian Basescu. Sursa foto: Romania TV

Ce mesaj a transmis Traian Băsescu de Ziua Națională a României

Fostul șef al statului a vorbit joi, 1 decembrie, despre beneficiile pe care le-ar avea cetățenii Republicii Moldova dacă țara s-ar uni cu România, conform tv8.md. Totodată, Traian Băsescu a vorbit și despre aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

„Soluția de viitor pentru Republica Moldova, când politicienii de pe ambele maluri ale Prutului vor avea curaj, este reunificarea țării. Să știți că acest drum european, care a fost deschis Republicii Moldova, este un drum mult prea lung.

Nici istoria, nici capacitatea de rezistență a cetățenilor Republicii Moldova nu este de natură să fac să mai aștepte 20 de ani până intră în UE, cam atât i-a trebuit României, care avea resurse mult mai mari decât Republica Moldova și plecând de la premiza asta, cred că oamenii politici responsabili de viitorul ambelor țări trebuie să se gândească la un proiect de unificare, mai ales că suportul pentru un astfel de proiect a crescut foarte mult”, a declarat fostul președinte al României jurnaliștilor moldoveni, prezenți Bruxelles.

Citește și Decizie de ultimă oră în procesul lui Traian Băsescu. Ce s-a aflat despre banii fostului președinte!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...