Cum a apărut Luminița Becali la o nuntă. Jumătatea afaceristului din Pipera a atras toate privirile

Badea Violeta 15.07.2021, 13:04

Luminița Becali, soția patronului de la FCSB, este o prezență discretă, preferând să stea departe de lumina reflectoarelor și să se concentreze pe creșterea celor trei fete pe care le are cu Gigi Becali. Din când în când, paparazzi o surprind la unele evenimente. Iată cum a apărut Luminița Becali la o nuntă. Jumătatea afaceristului din Pipera a atras toate privirile!

Cum a apărut Luminița Becali la o nuntă

Luminița și Teodora, soția și fiica lui Gigi Becali, au atras toate privirile la un eveniment care a avut loc weekend-ul trecut, în București. Cele două prezențe feminine din familia latifundiarului din Pipera au mers la o nuntă de machedoni și au afișat o imagine impecabilă.

Patronul echipei de fotbal FCSB a anunțat în urmă cu ceva timp că nu va mai participa la petreceri, dar soția și cele trei fete vor onora cu prezența la diferite evenimente la care familia este invitată.

De curând, partenera de viață a afaceristului  și Teodora, una dintre fiicele lui, au mers la o nuntă de machedoni. Cele două s-au afișat în ținute elegante și deosebite croite din materiale de preț.

Jumătatea afaceristului din Pipera a atras toate privirile

Luminița Becali a purtat o rochie burgundy dantelată, cu care a stârnit admirația tututror invitaților, iar Teodora a îmbrăcat o rochie de nuanță alb-grena cu diferite modele. Cele două au ajuns la marele eveniment cu o mașină de lux Range Rover, condusă de fiica patronului de la FCSB.

După ce au coborât din autoturism, cele două s-au îndreptat spre locație și au captat atenția persoanelor din jur. Teodora a mers spre restaurant cu două superbe buchete de trandafiri albi.

După ce au discutat câteva minute cu câteva persoane care erau în așteptarea petrecerii, Luminița și Teodora s-au îndreptat spre masă și au fost admirate de majoritatea celor prezenți.

Sursa foto cancan.ro
Sursa foto cancan.ro

Gigi Becali a renunțat la petreceri

Gigi Becali a luat în urmă cu ceva timp hotărârea de a renunța definitiv la petreceri, iar marea sa dorință este aceea de a se retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos.

„Gigi Becali nu o să mai apară la astfel de evenimente. S-a retras foarte mult! Când e vorba de a fi reprezentat la nunți ale apropiaților, merg fetele lui. Va mai merge doar la nunțile fetelor”, a declarat un apropiat al patronului de la FCSB.

Potrivit acestuia, Gigi Becali mai așteaptă să-și vadă și ultima fată la casa ei, iar apoi va avea loc retragerea la mănăstire.

„Spune tot mai des că, după ce și va vedea și ultima fată la casă ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos. Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut și sunt convins că va face acest pas”, a mai spis același apropiat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...