Cum a apărut Inna, pe un yacht la Marea Neagră. Fanii cântăreței nu s-au mai putut abține

Iancu Andreea 09.06.2020, 15:16

Pandemia de coronavirus a afectat lumea întreagă. Izolați, departe de prieteni, mulți dintre noi am simțit instaurarea stării de alertă drept o gură de aer proaspăt. Chiar și vedetele s-au bucurat de noua libertate și au ales să petreacă în moduri inedite revenirea la o viață mai aproape de normal. Inna a decis să participe la o petrecere la Marea Neagră, pe un yacht. Vedeta a postat imagini incendiare de la party și și-a pus fanii pe jar.

Inna, poze inedite, în costum de baie

Cântăreața este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, îndrăgită chiar de o lume întreagă. Piesele sale sunt fredonate de cetățeni ai multor țări. Totuși, vedeta are nevoie de puțină relaxare de la agitația cu care este obișnuită. Departe de scenă și de publicul numeros de la concerte, Inna și-a dat frâu liber și s-a pozat în timpul unei petreceri pe yacht.

Cântăreața a afișat un trup fără cusur, în imagini incendiare Foto - Instagram
Cântăreața a afișat un trup fără cusur, în imagini incendiare
Foto – Instagram

Locația aleasă este chiar în valurile Mării Negre, unde vedeta și o serie de prieteni, au împărțit un yacht. Story-urile de pe Instagram arată o atmosferă de distracție, cu șampanie și muzică, dar și cu ținute sumare.

Cum vara începe să își intre în grații, Inna a ales să își afișeze trupul în costum de baie. Cu un corp atletic și senzual, vedeta s-a pozat la bordul vasului. Fanii au fost de-a dreptul extaziați de imaginile cu Inna în ipostaze sexy.

Aceasta a primit numeroase aprecieri din partea urmăritorilor contului său de Instagram, iar comentariile pline de uimire nu au contenit să apară. Într-adevăr, dincolo de o voce plăcută, Inna afișează și un trup de excepție, pus în valoare de tot felul de ținute moderne. Deloc stânjenită, cântăreața s-a simțit în largul său, s-a distrat și s-a bucurat de clipele de relaxare din largul mării. Iar imaginile și clipurile vorbesc de la sine.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...