Cum a ajuns Emy, dansatoarea maneliștilor, să lucreze la DSP București. Luase nota 2,50 când a mai încercat să angajeze la stat

Mihai Roșoiu 19.11.2020, 19:12
Cum a ajuns Emy, dansatoarea maneliștilor, să lucreze la DSP București. Luase nota 2,50 când a mai încercat să angajeze la stat

Nebănuite sunt căile în care se fac angajările la instituțiile statului. Dacă vă întrebați cum a ajuns Emy, dansatoarea maneliștilor, să lucreze la DSP București, avem răspunsul chiar de la direcție. Informația face înconjurul României prin intermediul internetului. Maria Emylia Popescu este proaspăt angajată a Direcției de Sănătate Publică București, grație unui rezultate de-a dreptul excepțional obținut la concurs.

Cum a ajuns Emy, dansatoarea maneliștilor, să lucreze la DSP București

Emy, dansatoarea maneliștilor, nu este pentru prima dată când cochetează cu angajările la insituțiile de stat. Blonda și-a mai încercat norocul și la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului- Direcţia economică. Atunci nu a avut noroc. Postul vizat de Emylia Florescu era de asistentă în acea instituție, însă nota luată la concurs a fost mică. Mai exact, Emy a luat 2.50, notă ce nu i-a permis angajarea la ONRC. Episodul s-a petrecut în urmă cu patru ani. Odată cu trecerea timpului, dansatoarea maneliștilor s-a pregătit și și-a încercat norocul în alt domeniu. Cel al sănătății publice. De data aceasta a fost cu noroc. Notă mare și angajare la DSP, una dintre instituțiile statului cele mai solicitate în această perioadă de pandemie.

Emy, dansatoarea manelistilor, a ajuns sa lucreze la DSP a facut furori la Acces Direct
Emy, dansatoarea manelistilor, a ajuns sa lucreze la DSP a facut furori la Acces Direct

DSP București, răspuns oficial despre angajarea Emyliei Florescu

Cum angajarea dansatoarei Emy a devenit, în scurt timp, subiect de presă, departamentul de comunicare al Direcției de Sănătate Publică București a oferit un răspuns oficial pe marginea acestui caz:

„Pentru acoperirea deficitului de personal existent, în raport cu situaţia epidemiologică actuală şi rolul pe care DSPMB îl are în gestionarea situaţiei de criză în Municipiul Bucureşti, au fost publicate pentru ocupare fără concurs un număr de 12 posturi vacante. Postul de inspector de specialitate debutant publicat în vederea ocupării fără concurs, pentru care a candidat şi Dna. Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ şi Mentenanţă, respectiv un post de debutant în profesie pentru care nu este necesară experienţă”, se arată în comunicatul Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti.

Instituția a dezvăluit cum a ajuns Emy, dansatoarea maneliștilor, să lucreze la DSP București. Media obținută de tânără la interviul de angajare a fost una foarte mare. Se pare că noua angajată a obținut un punctaj de 93,33, mult peste celelalte medii ale aspiranților la un post în cadrul DSP. Mai mult, se pare că Emy a concurat cu profesioniști în domeniu. Blonda și-a surclasat concurenții pe post, printre aceștia numărându-se un absolvent de medicină stomatologică și altul de medicină generală.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe