Scene ireale cu Vulpița și Viorel. Cum au ajuns fostele vedete Acces Direct

Ana Anitoiu 08.10.2020, 15:30
Scene ireale cu Vulpița și Viorel. Cum au ajuns fostele vedete Acces Direct

Au fost filmate scene ireale cu Vulpița și Viorel Stegaru, în Blăgești. Fostele vedete de la emisiunea ”Acces Direct” a Antenei 1 au avut o reacție incredibilă, când și-au dat seama că erau înregistrați.

Scene ireale cu Vulpița și Viorel, în Blăgești

Vulpița și Viorel Stegaru au fost filmați într-o ipostază cu totul diferită față de cea în care au apărut la ”Acces Direct”.

Cei doi au fost filmați în timp ce se plimbau cu o căruță, probabil pe drumul de la muncă până acasă sau invers.

Vulpița și Viorel Stegaru erau îmbrăcați în haine de zi cu zi, complet diferite față de cele pe care le-au purtat în platoul emisiunii ”Acces Direct”.

În căruță, alături de ei, la hățuri se afla un bărbat mai în vârstă, în timp ce ei doi se aflau unul lângă altul, în spate.

Scene ireale cu Vulpița și Viorel. Cum au ajuns fostele vedete Acces Direct

Cum au reacționat Vulpița și Viorel, când s-au văzut filmați

Atunci când și-au dat seama că sunt filmați și că imaginile video ar putea ajunge pe rețelele de socializare – ceea ce s-a și întâmplat, Vulpița și Viorel Stegaru n-au fost deloc încântați.

La un moment dat, Veronica Stegaru, poreclită Vulpița, care purta o căciulă roșie, și-a acoperit fața cu mâinile.

În schimb, Viorel Stegaru s-a enervat și a devenit agresiv, când tânărul care l-a filmat i-a cerut să facă o poză cu el. În imagini, se vede cum Viorel Stegaru s-a repezit după ceva din căruță, la fel ca bărbatul aflat la hățuri.

”Ia uite, măi, ne bate, măi!”, a spus cel care l-a provocat pe Viorel Stegaru, filmându-l în timp ce se plimba cu o căruță.

Anterior, o vecină a cuplului Vulpița și Viorel Stegaru din Blăgești a vorbit despre atmosfera pe care cei doi au găsit-o în sat, când s-au întors acasă.

”Au fost primiți bine, în mare parte, însă satul vorbește în continuare despre ei și despre ceea ce s-a întâmplat în București. Să afle toată țara că ai făcut sex cu un bărbat, când tu ești căsătorită, nu e de lăudat.

S-au certat puțin atunci când au venit acasă, Ilinca le-a reproșat că ea este bătrână și nu mai poate să se ocupe de copilul lor, că trebuie să lase circul acolo unde l-au și găsit și să stea acasă, pentru copilul lor”, a spus femeia.

Totuși, Vulpița și Viorel Stegaru, care au o fetiță, au câștigat o sumă considerabilă de bani, în urma aparițiilor pe care le-au avut la emisiunea ”Acces Direct”. Detalii, AICI!

@predamihai87##romania ##viorel ##viorelsivulpita ##vulpita_veronica_oficial ##viorelsiveronica ##vulpitaveronicaofficial ##foryoupage ##foryou ##for ##comedie ##vulpița

♬ sunet original – Preda Mihai

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...