Marea iubire a lui Costin Mărculescu. Femeia celebră a venit și ea la înmormântare

Diana Radu 14.06.2020, 08:39
Marea iubire a lui Costin Mărculescu. Femeia celebră a venit și ea la înmormântare

Printre cei care l-au condus pe Costin Mărculescu sâmbătă pe ultimul drum s-a numărat și marea sa iubire. Este vorba despre o femeie celebră din showbiz-ul românesc pe care actorul o iubea în secret, însă nu au fost niciodată mai mult decât prieteni. Despre cine este vorba?

Cine a fost marea iubirea a lui Costin Mărculescu

Costin Mărculescu s-a îndrăgostit de o frumoasă vedetă de la noi pe vremea când amândoi erau tineri, însă se pare că sentimentul nu a fost reciproc, iar ea la privit doar ca pe un priten, în ciuda insistențelor sale. Așadar, în  calitate de prieteni cei doi au ieșit de la mai multe ori și au avut ocazia să se descopere reciproc. Asta până când vedeta i-a spus în față că întrei ei nu va exista mai mult decât o prieteni. Sufletul actorului însă a iubit-o până la moarte.

Este vorba despre Simona Trașcă, vedeta care făcea furori acum zece ani în showbiz-ul românesc, înainte să se retragă. Ea a fost marea pasiune a lui Costin Mărculescu, pe care actorul a iubit-o până în ultima clipă, potrivit Cancan.ro. Blondina a fost lângă el atunci când și-a deschis agenția de fotomodele și chiar au mers mână în mână o perioadă. Simona Trașcă a mers la înmormântarea actorului pentru a-și lua adio.

costin marculescu, marea iubire, simona trasca
Costin Mărculescu și Simona Trașcă. Sursă foto: Cancan.ro

„El a fost mereu îndrăgostit de Simona, dar, cum se știe, Simona e mai materialistă, nu că ar fi un păcat. Se invitau reciproc peste tot, eu am fost ultima dată la masă cu el acum vreo doi ani, de ziua Simonei, la restaurantul lui Jasmine, dansatoarea, și spunea ceva de treaba asta, dar știa că n-are șanse cu ea. Doar amic să fie”, a dezvăluit un apropiat al lui Costin Mărculescu, dar și al Simonei Trașcă pentru Cancan.ro.

De asemenea, la aflarea veștii că îndrăgitul actor s-a stins din viață Simona Trașcă a postat un mesaj de adio pe pagina sa personală de Facebook. „RIP Costin Mărculescu prieten și coleg drag…om bun…sunt foarte tristă și șocată de vestea asta dureroasă …Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris Simona Trașcă. În secțiunea de comentarii, oamenii au reacționat imediat, alături de nume mari din showbiz.