Cum a ajuns celebru Dani Mocanu, omul care nu mai poate fi dat jos din Youtube Trending

Daria Petrescu 12.01.2021, 09:23
Cum a ajuns celebru Dani Mocanu, omul care nu mai poate fi dat jos din Youtube Trending

Cum a ajuns celebru Dani Mocanu. Este unul dintre cei mai controversați artiști de manele din România. Acesta a devenit cunoscut odată cu lansarea unor piese ale căror videoclipuri au stârnit vâlvă în mediul virtual. Cântărețul a avut probleme cu legea și s-a ales cu dosar penal chiar în prag de sărbători de Crăciun. Mai mult, el a anunțat chiar pe canalul său de Youtube că este decis să renunțe la muzică la începutul anului 2021. Iată cum a ajuns Dani Mocanu celebru, omul care nu mai poate fi dat jos din Youtube Trending, melodiile sale având milioane de vizualizări.

Cum a ajuns celebru Dani Mocanu

În ultimii doi ani, Dani Mocanu a lansat mai multe piese ale căror videoclipuri au stârnit reacții uimitoare în mediul virtual. Manelistul a devenit unul dintre cei mai controversați artiști, după ce a filmat un videoclip în care denigra femeia, aceasta fiind legată cu un lanț, iar altul  în care apare un leu rănit. Oamenii legii s-au sesizat imediat, iar la scurt timp a fost găsit și leul care apăruse în videoclipul artistului.

Mai mult, la final de an, acesta a lansat o nouă piesă pentru toții polițiștii și procurorii care l-au anchetat până în prezent. La scurt timp acesta s-a ales cu dosar penal.

Melodiile lui Dani Mocanu sunt ascultate de tinerii din toată țara, iar unele piese interpretate de artist au avut, de cele mai multe ori, impact negativ asupra carierei acestuia.

Cine este Dani Mocanu?

Dani Mocanu se consideră un artist complex. Pe lângă faptul că este cunoscut ca și manelist, el interpretează muzică lăutărească la evenimente private. De asemenea, este singurul manelist care este și rapper dar și trapper.

Nu puține au fost cazurile în care Dani Mocanu a declarat că nu ar trebui să existe discriminare între români și rromi.

De altfel, el ilustrează acest lucru într-o melodie lansată  în 2018, „Mă mândresc că sunt țigan”.

Ce nu se știe despre Dani Mocanu

Bărbatul provine dintr-o familie înstărită de rromi. A studiat în Pitești la Liceul pentru băieți Bălcescu.  Cea care l-a inspirat să urmeze o carieră în lumea muzicii a fost chiar profesoara acestuia de muzică, cu o experiență ca și cadru didactic de mai bine de 20 de ani.

Dani Mocanu a jucat și fotbal și și-a început cariera în acest sport la FC Argeș. El a jucat și la Steaua București Junior, fiind căpitan de echipă de la 16 ani.

„Am jucat bine fotbal. E vorba și despre o strategie, trebuie să înțelegi ce apreciază publicul. În România publicului trebuie să îi dai ceva diferit, mai vulgar, mai modern. Pe stilul meu muzical nu există concurență.

Eu de aproximativ jumătate de an nu am mai scos nici o piesă, doar dedicații și tot sunt pe locurile 2, 3 în tendințe” , a declarat artistul în urmă cu ceva timp.

La sfârșitul anului trecut a avut din nou probleme cu legea

Dani Mocanu a lansat o melodie pentru toții polițiștii și procurorii care l-au anchetat până acum. Asta  după melodiile pe care le-a lansat și care au adunat milioane de vizualizări pe Youtube.

”Mă așteptam oricum”, a spus Dani Mocanu, după ce a aflat că este anchetat. De asemenea, în luna decembrie anului trecut, acesta a anunțat că se retrage din muzică, începând cu 2021.

”M-AM RĂZGÂNDIT. Nu voi mai renunța la muzică pe data de 7 ianuarie, așa cum am promis. Vreau să-l urmez pe ISUS mai repede. În noaptea de Revelion voi pune STOP, iar pe 1 ianuarie deja voi fi un alt om.

Ultimele patru proiecte rămase vor fi postate începând de mâine una câte una, până pe 31 decembrie”, a spus Dani Mocanu.

Urmăriți Impact.ro și pe