Culiță Sterp a izbucnit în lacrimi, când i-a văzut burtica iubitei sale. Ce mărturisire a făcut după abandonul de la Survivor

Iancu Andreea, Alexandra Chiric 31.05.2021, 11:31

Emoțiile l-au copleșit recent pe Culiță Sterp, care a izbucnit în lacrimi atunci când i-a văzut burtica iubitei sale. Faimosul de la Survivor România a făcut o mărturisire inedită după ce a decis să abandoneze competiția din Republica Dominicană. Concurentul se bucură nespus că revine în țară, alături de familia sa, dar mai ales pentru faptul că urmează să își țină cât de curând în brațe și primul copil.

Culiță Sterp, în lacrimi, când i-a văzut burtica de gravidă a iubitei sale

Zilele până când Faimosul de la Survivor România va deveni tătic pentru prima oară sunt numărate. Acesta este și motivul pentru care Culiță Sterp a izbucnit în lacrimi când i-a văzut burtica de gravidă a iubitei sale, pe care este nerăbdător să o îmbrățișeze după o lungă perioadă petrecută departe de casă. Deși urmează să ajungă abia în cursul zilei de astăzi înapoi în țară. Culiță s-a bucurat să își folosească telefonul mobil la scurt timp după ce a abandonat competiția din Dominicană. În timp ce se afla la un restaurant din Santo Domingo, el a a decis să își anunțe familia că se întoarce acasă, ocazie cu care a fost copleșit de emoții.

După o discuție purtată cu membrii familiei sale, Culiță a vorbit și cu iubita sa Daniela Iliescu, cea care îl așteaptă de luni bune, gravidă fiind. Fostul concurent este în culmea fericirii și nu știe cum să mai compenseze lipsa sa din această perioadă dificilă pentru partenera sa. Faimosul de la Survivor i-a făcut astfel o declarație de dragoste cât se poate de impresionantă celei care îl va face tătic pentru prima oară. El a distribuit o postare pe Instagram Stories în care și-a manifestat sentimentele pentru Daniela. Ulterior, schimbul de replici dintre cei doi iubiți a dezvăluit sentimentele intense pe care și le poartă reciproc.

Cum să nu vii de la capătul Pământului și pe jos dacă e nevoie pentru așa ceva? ❤️, a scris el.

Culiță Sterp, în lacrimi, după ce i-a văzut burtica de gravidă a iubitei sale
Schimb de replici pline de iubire între Culiță și Daniela, iubita sa
foto – Instagram

Celebrul concurent din echipa Faimoșilor a abandonat competiția Survivor România

Vestea că unul dintre cei mai buni concurenți de pe traseele din Republica Dominicană își dorește să iasă din competiție i-a șocat pe fanii săi. Culiță Sterp a anunțat în cadrul consiliului că nu vrea să mai intre pe traseu, în plus, rugându-i pe telespectatori să nu îl mai voteze pentru că are de gând să revină acasă.

Îmi asum orice risc, vreau să mă întorc acasă.  Nu voi mai intra pe niciun traseu. Nu vreau să mai fac nebunia de acum câteva zile și să plec prin junglă de nebun. Pentru mine contează acum doar să mă întorc acasă, nimic altceva, a spus Culiță.

După o discuție cu producătorii, Daniel Pavel, moderatorul Survivor România, a anunțat că Faimosul a fost descalificat în urma dorinței exprimate de el de a-și revedea iubita ca urmează să nască.

Culiță a anunțat că nu vrea să mai joace, că vrea să fie alături de iubita lui care urmează să nască. Am decis că va fi descalificat de la Survivor România, a anunțat Daniel Pavel.

Acum, Culiță este așteptat să revină în România în cursul zilei de astăzi, 31 mai, când va ateriza pe Aeroportul Internațional “Henri Coandă”. Faimosul și-a anunțat deja fanii care își doresc să îl salute că îl vor putea aștepta la sosiri.

Pentru că mi-ați scris foarte mulți că vreți să veniți la aeroport când ajung în România, ăsta e biletul, ne vedem acolo 🤭 ❤️ Luni, 31 mai, la ora 15:50, Henri Coandă, București, a menționat Culiță Sterp pe Instagram Stories.