Cum se apără Culiță Sterp după ce a fost acuzat că îi face ochi dulci unei concurente Survivor 2021. Fanii au rămas fără cuvinte

Ioana Bucur, Mihai Roșoiu 29.04.2021, 09:40
Cum se apără Culiță Sterp după ce a fost acuzat că îi face ochi dulci unei concurente Survivor 2021. Fanii au rămas fără cuvinte

Tensiuni uriașe în Republica Dominicană. Cum se apără Culiță Sterp după ce a fost acuzat că îi face ochi dulci unei concurente Survivor 2021. Fanii au rămas fără cuvinte când au auzit ce a avut ea de spus.

Cum se apără Culiță Sterp după ce a fost acuzat că îi face ochi dulci unei concurente Survivor 2021

Apariția unei noi concurente în competiția din Republica Dominicană a creat probleme uriașe în echipa Faimoșilor. Replici rostite în șoaptă, departe de camerele de filmat, strategii bine puse la punct și…infidelitate. Totul a ieșit la lumină în timpul Consiliului. Zanni a fost cel care a luat cuvântul, dezvăluind că a văzut-o pe Maria Chițu flirtând cu nimeni altul decât Culiță Sterp, pe care îl așteaptă, în România, iubita sa care este și însărcinată cu primul lor copil. Nici Sorin Pușcașu nu s-a abținut, acuzând-o de falsitate și spunând că o persoană ca ea nu are ce căuta într-un astfel de concurs. Mai mult, Sorin este convins că noua concurentă a venit de acasă cu „temele” bine făcute și cu un plan de pus în aplicare.

„Voiam să subliniez ce a zis Sorin despre Maria, că a venit aici cu o strategie și aici țin să confirm. Eu miros oamenii și văd în adâncul sufletului lor. Am văzut că ea chiar vânează anumite momente. A avut o discuție cu Jador pe traseu și îi spunea cu gura să o lase în pace, dar cu sufletul spunea: „vino aproape”. Când Jador s-a apropiat, ea a continuat să spună: „te rog, lasă-mă, Jador’, dar a continuat să pună mâna pe el. Îl voia din priviri”, a spus Zanni despre Maria.

Zannidache a continuat seria dezvăluirilor, susținând că a văzut-o încercând să îi facă avansuri și lui Culiță Sterp: „A căutat un moment și cu Culiță. Ea se ducea pe traseu și, în loc să se concentreze pe traseul ei, i-a spus lui Culiță: „Te ador, Culiță”. Cred că a venit cu niște strategii”.

Cum se apără Culiță Sterp după ce a fost acuzat că îi face ochi dulci unei concurente Survivor 2021
Culiță Sterp și iubita sa

„Mă bucur că primesc complimente”

Maria Chițu a răbufnit, în momentul în care a auzit ce spuneau colegii din echipa Faimoșilor. Ea a ținut să puncteze că, de fapt, situația ar fi fost exact invers, cântărețul fiiind cel care a inițiat flirtul.

„În primul rând, Culiță s-a băgat în seamă cu mine și a spus anumite lucruri. Nu i-am spus eu „te ador, Culiță”. A fost o continuare la ceea ce ne spunea el mie și Irishei sau cu cine eram pe traseu atunci. A spus el ceva, am spus și eu ceva și aia a fost o replică la ce a spus el. (…) Vorbeai că este ea mai puternică decât mine. Și după a fost vorba de silicoane. A fost doar un schimb de replici. Nu am zis eu dintr-odată „vai, ce te ador, Culiță”!”, a explicat ea.

Cum se apără Culiță Sterp după ce a fost acuzat că îi face ochi dulci unei concurente Survivor 2021? Încercând să glumească. El i-a spus Mariei că nu îl deranjează deloc vorbele ei și că se bucură de fiecare dată când primește complimente, însă i-a servit acesteia și o replică acidă:

„Am zis că te trag sânii în jos, probabil asta. Pe mine nu m-a deranjat ce ai zis, Maria. Pe Zanni îl deranjează, că e gelos. Eu nu am nicio trabă. Mă bucur că primesc complimente. Ți le ofeream înapoi, dar nu este cazul”, i-a spus Culiță.

Urmăriți Impact.ro și pe