Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte Survivor. Secretul s-a aflat, în sfârșit. Nici n-a călcat prin România

Iancu Andreea, Anca Manolica 28.05.2021, 15:06
Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte Survivor. Secretul s-a aflat, în sfârșit. Nici n-a călcat prin România

Daniel Pavel este cel care reușește să țină sub control spiritele încinse ale concurenților Survivor, însă puțin cunosc cum a ajuns prezentatorul să modereze competiția din Dominicană. Acesta se bucura de o experiență semnificativă în media, activând în trecut ca gazdă a unor emisiuni de radio și televiziune, iar decizia de a veni să prezinte Survivor a fost una total neașteptată. Moderatorul nici măcar nu a fost nevoit să vină la un interviu în România.

Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte Survivor. Secretul din spatele recrutării sale

După ce primul sezon al show-ului Survivor l-a avut drept gazdă pe Dan Cruceru, în cel de-al doilea, Daniel Pavel s-a alăturat echipei. Prezentatorul a activat în trecut la Antena 3, în cadrul unei emisiunii importante, dar și la RFI, un radio la care a moderat emisiunea „Business On Air”, un program premiat de CNA in 2015. Totodată, Daniel Pavel a lucrat și pe postul de redactor șef al Penny FM, alegând să își trăiască viața de câțiva ani în Austria.

Unul dintre atuurile sale pentru Survivor România este faptul că a lucrat ca ofițer în marina comercială în urmă cu mai mult timp. În ciuda experienței sale vaste, care de altfel în recomandă pentru competiția Survivor, puțini cunosc cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte show-ul din Dominicană. Moderatorul a vorbit despre acest aspect într-un interviu oferit paginademedia.ro.

Procesul de căutare a prezentatorului era în plină desfăşurare, iar eu îmi încheiam contractul în Austria la finalul anului. A fost la timpul şi la momentul potrivit. Iniţial a fost un dialog telefonic, iar apoi am trimis un casting online. N-am fost deloc în România, din cauza pandemiei. Am fost ales, iar restul e istorie. Nu m-am gândit mult. Din secunda în care am trimis castingul au fost câteva zile, o perioadă de incubaţie, în care mi-am dorit foarte, foarte mult. În momentul în care a venit răspunsul mi s-au tăiat picioarele. Atunci am înţeles consecinţele, dar am înţeles şi că mi le doresc, a povestit realizatorul pentru paginademedia.ro.

Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte Survivor
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021

Va colabora cu Kanal D și în sezonul 3 de Survivor România?

Fanii adrenalinei și probelor inedite disputate în însorita Republică Dominicană se gândesc deja la sezonul 3 al competiției Survivor România. Și pentru că Daniel Pavel a reușit să cucerească publicul telespectator, mulți iau în considerare ca prezentatorul să semneze un nou contract cu Kanal D

Focusul acum este pentru marea finală, toate energiile converg către marea finală. Urmează să merg acasă şi să îmi cunosc restul colegilor de la Kanal D, pe o parte am avut ocazia să îi cunosc. Vreau să ne aşezăm la o masă, să facem o decompresie a energiei uriaşe care s-a strâns şi vedem. Răspunsul o să vină, probabil, în vară, a menționat prezentatorul.