Dialog incredibil la Survivor România. Daniel Pavel l-a descalificat pe loc. ”Eu nu cer mila nimănui”

Ana Anitoiu, Ioana Nechifor 29.05.2021, 14:24

Un dialog incredibil a avut loc la ”Survivor România”. Când a auzit ce a avut de spus un concurent, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, l-a descalificat imediat din competiția ce se desfășoară în Republica Dominicană.

Ce l-a făcut pe Daniel Pavel să descalifice un concurent de la Survivor România

Daniel Pavel n-a stat mult pe gânduri și l-a descalificat pe Culiță Sterp din competiția ”Survivor România”, după ce el a refuzat, în ediție de vineri a show-ului, să intre pe traseu la proba de imunitate. Faimosul a dezvăluit motivul pentru care a luat a ceastă decizie, iar prezentatorul emisiunii a explicat de ce nu este posibilă păstrarea lui în concurs.

”Anunțul pe care vreau să-l fac se referă la Culiță. El și-a manifestat dorința de a părăsi competiția Survivor România. Motivația lui este legată de faptul că psihic, mental, nu mai este prezent în această competiție. Se află cu gândul acasă, lângă iubita lui care se pregătește să nască. El astăzi refuzat să intre pe traseu și a declarat că nu vrea să mai facă parte din această competiție. Am luat o decizie în ceea ce-l privește pe Culiță.

Motivele sunt de înțeles. Prima dată în viață se naște băiatul lui și își dorește să facă parte din acest eveniment, însă suntem la Survivor. Decizia noastră este aceea de a-l descalifica. Din acest moment, Culiță nu mai face parte din competiția Survivor România. Mâine înainte de joc, Culiță va avea ocazia să-și ia rămas bun de la Faimoși și Războinici”, a anunțat Dan Pavel, în consiliul de nominalizare.

Dialog incredibil la Survivor Romania. Daniel Pavel l-a descalificat pe loc
Culita Sterp si alti concurenti la ”Survivor Romania 2021”

Cum și-a obținut concurentul descalificarea de la Survivor

Înainte de a fi descalificat, Culiță Sterp a inițiat un dialog disperat cu echipa. Faimosul le-a cerut scuze tuturor și a anunțat că nu mai intră pe nici un traseu de la Survivor România ”până nu ajunge acasă” alături de partenera lui de viață, Daniela Iliescu, care urmează să îi dea naștere primului său fiu. Artistul a amenințat chiar că este în stare să plece prin junglă doar ca să ajungă la familia lui.

”Vreau să spun ceva, să-mi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă și celor de aici. Nu cer milă nimănui, cer doar înțelegere. Din secunda asta, eu, Culiță Sterp, nu mai intru pe niciun traseu Survivor până nu ajung acasă alături de copilul eu și soția mea. Nu știu cum o să se realizeze.

Nu vreau să fac vreo nebunie, să plec prin junglă. Vreau să se găsească o soluție să ajung acasă. Dacă nu, o să fiu nevoit să plec iar în junglă și-mi asum orice risc până ajung la civilizație să iau legătură cu ea și să ajung acasă. Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu. Sper să fiu înțeles de oameni și de echipă și să nu fiu judecat”, a spus Culiță Sterp.