Cu cine se iubește fiica lui Răzvan Simion. ”Iubesc portocaliul, dar și pe acest băiat”

Iancu Andreea 04.06.2021, 09:11

Fiica lui Răzvan Simion, Ianca, nu mai este doar un copil, ci s-a transformat într-o adolescentă cuceritoare, care iubește, așa cum era și normal la vârsta ei. Tânăra, în vârstă de 16 ani, trăiește fiorii primei iubiri alături de un băiat cu care par să aibă o relație de invidiat. Ianca Simion și iubitul său sunt extrem de îndrăgostiți și nu evită să își facă declarații de dragoste de fiecare dată când au ocazia. Cei doi s-au afișat deja în mediul online, acolo unde curg comentariile pline de inimioare și cuvinte frumoase.

Cu cine se iubește fiica lui Răzvan Simion

Răzvan Simion se poate considera un tată împlinit. Prezentatorul de la Neatza are doi copii, din prima sa căsătorie, cu Diana, ambii făcându-l mândru. Dacă băiatul său, Tudor, este încă un copil, frumoasa fiică a lui Răzvan Simion este o adolescentă în toată regula, care se iubește de curând cu un tânăr pe nume Marco. Între Ianca Simion și iubitul său există sentimente extrem de puternice, fiica matinalului bucurându-se să trăiască o poveste frumoasă și inocentă de dragoste.

Prima iubire este cea pe care ne-o vom aminti tot restul vieții. Iar fiica lui Răzvan și tânărul Marco se bucură din plin de fiorii dragostei, aceștia afișându-și sentimentele unul față de celălalt de fiecare dată, prin postări sau comentarii în mediul online. Tânăra domnișoară își surprinde urmăritorii de pe contul de Instagram cu fotografii în care apare alături de iubitul său, cei doi îndrăgostiți adresându-și declarații de dragoste emoționante. „Iubesc portocaliul, dar și pe acest băiat”, a scris Ianca în dreptul unei fotografii cu Marco, iubitul său, care nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns fetei cu un comentariu pe măsură: „Și el te iubește pe tine, dar și pe brioșele de la Rompetrol”.

Cu cine se iubește fiica lui Răzvan Simion
Schimb de declarații de dragoste între Ianca și Marco
foto – Instagram

Tânărul și Dani, colegul prezentatorului, au ceva în comun

Marco, iubitul Iancăi, fiica lui Răzvan Simion, este un tânăr șaten, cu ochi verzi, care ar putea cuceri cu ușurință orice domnișoară datorită pasiunii sale. Cuplul chiar împărtășește acest hobby, atât Ianca, dar și Marco, fiind surprinși în imagini sau clipuri video. Tânărul care i-a furat inima fiicei matinalului este pasionat de motoare și chiar a reușit să o facă și pe Ianca să îndrăgească plimbările cu motocicleta sau alte vehicule pe roți. Astfel, Răzvan Simion are un motiv în plus de îngrijorare când fiica sa iese la întâlnire.

Cum se înțeleg fiica și noua iubită a matinalului

Dacă Lidia Buble, fosta parteneră a prezentatorului, și copiii lui Răzvan Simion a existat o relație de prietenie, aceștia petrecând câteva vacanțe împreună, între Ianca și Daliana Răducan, actuala iubită a matinalului, pare să fie mai mult decât atât. Atât fiica lui Răzvan, cât și noua sa iubită împărtășesc pasiuni comune și anume vestimentația. Cele două nu s-au sfiit să se fotografieze împreună, apărând adesea îmbrăcate în haine rafinate, semn că Ianca și Daliana fac schimb de păreri și sfaturi în materie de modă.

Pe de altă parte, legătura dintre copiii lui Răzvan și fosta iubită, Lidia Buble, s-a rupt imediat ce cuplul s-a destrămat. Deși părea să aibă o relație bună cu artista, Ianca a făcut un gest care a uimit. Fiica lui Răzvan Simion a decis să nu o mai urmărească pe cântăreață pe rețelele de socializare și i-a dat unfollow după ce Lidia și tatăl său au rupt relația.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...