Răzvan Simion, mărturisire fără perdea. “Fiica mea a fost concepută, practic, de faţă cu Dani”

Iancu Andreea, Radu Oprișan 25.04.2021, 08:51

Despre Răzvan Simion și Dani Oțil se cunoaște faptul că sunt doi dintre cei mai simpatici prezentatori de matinal. Deși au mai bine de un deceniu petrecut în fața camerelor de filmat în fiecare dimineață, amfitrionii de la Antena 1 au în spate o istorie de o viață. Pentru că sunt mai ceva ca doi frați, Răzvan Simion a făcut recent o mărturisire fără perdea despre o parte importantă din tinerețea sa alături de colegul Dani.

Răzvan Simion a făcut o mărturisire fără perdea despre fiica sa. Matinalul a povestit cum a fost concepută Ianca

Ajuns la vârsta de 40 de ani, Răzvan Simion se poate considera un bărbat cu multă experiență. Dincolo de cariera profesională pe care o împarte cu Dani, colegul său de la Neatza, prezentatorul a trecut prin multe întâmplări și în viața sa personală. Divorțat de fosta sa soție, Diana, alături de care are doi copii, Ianca și Tudor, matinalul a încercat să își refacă viața alături de Lidia Buble. Cuplul nu a rezistat însă testului timpului și astăzi Răzvan iubește din nou o frumoasă brunetă, pe numele său Daliana Răducan. Totuși, în ciuda schimbărilor din viața amoroasă, în sufletul prezentatorului a rămas o dragoste constantă, cea față de copiii săi.

Despre Ianca și Tudor a povestit Răzvan în podcastul lui Mihai Bobonete. Matinalul de la Antena 1 a mărturisit că fiica sa se apropie de vârsta majoratului și a recunoscut că este extrem de apropiat de ea, tânăra obișnuind să vină mai des la București, ambii copii locuind alături de mama lor la Timișoara. Totodată, Tudor, fiul cel mic, pare să îmbrățișeze pasiunile lui Dani, fiind pasionat de motociclete.

Copiii fac foarte bine. Ianca vine mai des pe la București, Tudor se cam plictisește pe aici pentru că nu are prietenii, nu are toate ustensilele cu care se dă. Acum strânge bani de motor. El seamănă mai mult cu Dani, deși fizic seamănă cu mine, povestește Răzvan.

Răzvan Simion a făcut o mărturisire fără perdea, la podcastul lui Mihai Bobonete
Răzvan Simion a făcut o mărturisire fără perdea, la podcastul lui Mihai Bobonete

“Ianca s-a conceput, practic, cu Dani de față”

Despre viața celor doi matinali s-au povestit multe inclusiv în timpul emisiunilor de la Antena 1, însă puțini cunosc un detaliu inedit, din timpul căsniciei lui Răzvan. Prezentatorul a recunoscut că venirea la București de la Reșița, locul de origine al celor doi colegi de emisiune, a presupus ca ambii să locuiască o perioadă împreună. Deși Răzvan forma un cuplu cu fosta sa soție, Diana, Dani a stat o bună bucată de timp alături de cei doi. Astfel, conform spuselor lui Răzvan Simion, la conceperea fiicei sale, Ianca, Dani Oțil a asistat, mai în glumă mai în serios. Acest lucru s-a datorat faptului că apartamentul în care locuiau avea o ușă la dormitor care nu se închidea bine.

Am stat niște ani împreună și când am venit în București am stat tot împreună. Ianca s-a conceput, practic, cu Dani de față. Aveam o ușă la cameră care nu se închidea bine niciodată, a mai explicat moderatorul de la Neatza în podcastului lui Bobonete.

Urmăriți Impact.ro și pe