Ianca, fiica lui Răzvan Simion, îndrăgostită la 16 ani. Cine este băiatul care i-a furat inima

Ana Anitoiu 01.06.2021, 13:43

Ianca, fiica lui Răzvan Simion, este îndrăgostită la vârsta de 16 ani. Fata coprezentatorului matinalului ”Neatza cu Răzvan și Dani” seamănă izbitor cu tatăl ei și este din ce în ce mai frumoasă. Iată cine este băiatul care i-a furat inima.

Cine este băiatul de care s-a îndrăgostit Ianca, fiica lui Răzvan Simion

Băiatul care i-a furat inima fiicei lui Răzvan Simion este un adolescent pasionat de sport. Cu ochii verzi, părul blond și conformație atletică, tânărul a cucerit-o pe Ianca, devenită la vârsta de 16 ani o domnișoară splendidă, brunetă, cu ochi negri și o siluetă perfectă.

Pe rețelele de socializare, cei doi își fac cunoscută iubirea pe care o simt unul pentru celălalt, cu numeroase inimioare și declarații de dragoste la imaginile pe care le publică. ”Iubirea mea”, a scris Ianca Simion la una dintre imaginile lui.

Ianca, fiica lui Razvan Simion, indragostita la 16 ani. Cine este baiatul care i-a furat inima
Iubitul fiicei lui Razvan Simion

Cum este alintată Ianca de iubita lui Răzvan Simion

Se pare că adolescenta a primit-o cu brațele deschise în viața ei pe noua iubită a tatălui ei, Daliana Răducan. Deși după ce părinții ei au divorțat copila a rămas cu mama și fratele ei, adolescenta îl vizitează adesea pe prezentatorul TV.

De altfel, fiica lui Răzvan Simion pozează alături de Daliana Răducan atunci când se întâlnesc și îi apreciază fotografiile pe conturile de socializare. La rândul ei, iubita lui Răzvan Simion o alintă pe adolescentă ”inimioara mea”.

Cum s-a înțeles fiica lui Răzvan Simion cu Lidia Buble

Pentru Ianca Simion nu este o noutate se să înțeleagă bine cu partenera tatălui ei. Adolescenta a avut o relație bună și cu Lidia Buble, înainte ca artista și coprezentatorul matinalului de la Antena 1 să se despartă.

”Îi consider frați mai mici (pe copiii lui Răzvan Simion, n.r.). Am fost la Disneyland împreună. Vin la noi în vacanțe. Tudor are 10 ani, iar Ianca urmează să împlinească 14 ani. Suntem ca două surori. Ne uităm împreună la desene, povestim, facem schimb de chestii pe telefon. Ei au venit la noi exact în momentul în care au vrut ei. Ei au fost cei care s-au apropiat într-un timp mai scurt de mine.”, povestea Lidia Buble, în urmă cu ceva timp.

Răzvan Simion, mesaj pentru iubita lui pe internet

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează un cuplu de mai bine de aproximativ un an. Dacă la începutul relaţiei lor au încercat să fie cât mai discreți, acum cei doi nu se mai sfiesc să se afișeze împreună, ba chiar să își declare dragostea public.

Coprezentatorul matinalului ”Neatza cu Răzvan și Dani” a publicat pe Instagram o imagine însoțită de o declarație de dragoste pentru noua sa parteneră de viaţă. Se pare că splendida brunetă reprezintă un sprijin important pentru el. Vezi AICI ce i-a scris Răzvan Simion iubitei lui pe internet!

Urmăriți Impact.ro și pe